• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 27
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
ayhan - помощник
можетели дами кажете при моята ситоация кой продукт на ISOMAX е най добре и какъв грунд

Прикачен файл

011_151.jpg
011_151.jpg (113.88 KиБ) Видяна 7977 пъти
ISOMAX - специалист
ayhan: Отговорихме Ви подробно в темата, която сте пуснали, още на 08.04. В допълнение, ако не желаете да ползвате плочата като тераса, можете да изпълните варианта с ИЗОМАКС-0 и ИЗОМАКС-А, който е описан в предишния ни пост, към merakliq.

Поздрави!
Борис - специалист
А бе , не си губете времето да му обръщате внимание на тоя неграмотник! Първо да научи български и тогава да се обажда!
maykal_85 - помощник
Здравейте на всички имам една тераса около 20 кв.пред къщата но искам да я използвам.Можели дами предложите от вашите продукти и поточно коя хидроизолация...
ISOMAX - специалист
maykal_85: Продукта, който Ви препоръчваме е полимер-циментова хидроизолация ИЗОМРАЗ. Това е хидроизолационна настилка, която Ви спестява разхода за полагането на настилка от типа гранитогрес, мозайка, теракот и др. Ако все пак държите на този тип настилка, като крайно покритие, то полагането става директно върху хидроизолацията, без нужда от замазка.

Поздрави!
Последна промяна от ISOMAX на чет май 20, 2010 9:50 pm, променено общо 1 път.
ribnikolaevi - майстор
Здравейте,
При мен ситуацията е следната. Панелен блок в София, 8 етажа. На покрива има стар теч, който е ремонтиран няколко пъти, но продължава да тече. Покривът е хидроизолиран с листова ХИ, кръпката също. Под ХИ има замазка (предполагам, но не е сигурно) и покривната плоча.
Предполагам, че не е спазвана технологията при ремонтите на тази "кръпка". Какви особености има при подобен случай? Каква е последователността на работа и къде са тънките моменти?
Направи ми впечатление, че последния пък като са лепили кръпката, по краищата са намазали с битум. Само че той е изгорял от слънцето и именно през образувалата се фуга тече.
ISOMAX - специалист
ribnikolaevi: Здравейте! Във Вашата ситуация бихме подходии по следния начин:
- демонтаж на кръпките на проблеминия участък, в ясно и тополо време. оставя се основата да "подиша" така че да се отдели насъбралата се влага.
- кърпеж и локална хидроизолация съгласно ръководството за изпълнение на покривни хидроизолации.
- ако искате 100% гарантирано спокойствие, без да се ремонтира целия покрив, препоръчваме да се ремонтира покрива над Вашия апартамент, като се ремонитира площта рамкирана от вододелите на покрива.

Оставаме на разположение!

Поздрави!
Последна промяна от ISOMAX на чет май 20, 2010 9:54 pm, променено общо 1 път.
ribnikolaevi - майстор
Проблемът не е над моя апартамент, а съм избран за домоуправител и ме се иска да се справя с този проблем, но това не е толкова важно. Имах снимки, но погрешка ги изтрих, като се оправи времето ще се кача и ще снимам подробно, за да питам по-конкретно.
Имате ли бригади или работници, които са на работа към Вашата фирма, за чиято работа давате гаранции?
ISOMAX - специалист
ribnikolaevi: Разбира се! Изпълняваме хидроизолации от 20 години, с гаранция 5 или 10 години. Цени и актуални промоции ще намерите в сайта ни.
phoenix - специалист
здравейте, да попитам дали имате решение/материали с които да реша моя проблем тук
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 27

Тема "Вие питате-ИЗОМАКС отговаря! Всичко за хидроизолациите!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: