• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
SHL - специалист
Galski написа:
Съжалявам, че аз ще ти го кажа, за да ти се върнат ушите все пак :-D , но по гадно разминаване на фугите зад тоалетната чиния и тези на основните плочки не може да има! Сори, ама в случая точно това е най-дразнещото!
За комбинацията розово-черно - ми е все тая :lol:

П.П. Иначе поздравления за перфектното изпълнение, с изключение на посоченото от мен (до колкото разбрах ти си го изпълнявал за клиент!)!!!
Здрасти колега :-D
благодаря за поздравленията и критиката. Аз обаче да попитам: ти наясно ли си че пода е на 45 градуса спрямо стените :idea: ? Освен разминаване на фуги при отсечката "под-стена", аз други не виждам. Все пак ще чакам с интерес твоя нов пост, може пък аз да не виждам нещо...? Ако проявиш интерес, мога да постна още снимки за да се види по-хубаво спорния детаил.
masteradmin - майстор
Няма нужда всеки, който е слагал плочки под 45 градуса знае как се засичат с нормалните. Плочките са си перфектно наредени.
Emerald - модератор
Страхотно е съчетанието на розово с черно- много гламурно и много секси. :wink: Шест за съчетанието и за черния фаянс. :)
Иначе старомодничко като цяло, малко като декор от 80-те, но има доста чар и в това. :)
Не мога да намирам кусури в реденето на плочките- от това не разбирам, а и нищо нередно не ми се набива на око. Не разбирам какво има впредвид Галски. Ако трябва да се вторачвам в дреболии...бих попитала...защо луничките на тавана са със златен ринг, а не сребърен? :-D

Да, страхотна работа на гипсаджията също! Респект! :roll:
Galski - специалист
SHL написа:
Здрасти колега :-D
благодаря за поздравленията и критиката. Аз обаче да попитам: ти наясно ли си че пода е на 45 градуса спрямо стените :idea: ? Освен разминаване на фуги при отсечката "под-стена", аз други не виждам. Все пак ще чакам с интерес твоя нов пост, може пък аз да не виждам нещо...? Ако проявиш интерес, мога да постна още снимки за да се види по-хубаво спорния детаил.
Не знам дали си ми колега :-D , ама ми е ясно, че не четеш! Не ти говоря изобщо за разминаване на плочките на пода и стената!!!
А ти говоря за стената зад тоалетната чиния - двата черни вертикални "фриза" + по-ситните розови плочки между тях! Гадно е това разминаване във хоризонталните ти фуги на едните и другите!
В момента не мога да копна снимката, но ако се загледаш в нея (третата мисля от постнатите) ще разбереш - предполагам, че това разминаване се е получило от размера на плочката, която е разделена на три ивици. Аз много добре разгледах детайлните снимки - не ми трябват повече :)
Аз не бих допуснала такова нещо - стои като грешка, а на мен такива неща ми се набиват на очи веднага :)
Сори :-D
А ако почна да коментирам и това вкопаното - що не е центрирано, ще стане още по-весело, затова няма :cool:
Има неща дето се наричат малки детайли и ако те не са ок - общото впечатление може да се развали. Но при мен е професионална деформация и моля за разбиране :-D не ми се сърдете :lol:
Иначе много ми хареса как сте направили ръбовете! Изобщо, личи си майсторлъка! Браво!
SHL - специалист
Galski написа:

Не знам дали си ми колега :-D , ама ми е ясно, че не четеш! Не ти говоря изобщо за разминаване на плочките на пода и стената!!!
А ти говоря за стената зад тоалетната чиния - двата черни вертикални "фриза" + по-ситните розови плочки между тях! Гадно е това разминаване във хоризонталните ти фуги на едните и другите!
В момента не мога да копна снимката, но ако се загледаш в нея (третата мисля от постнатите) ще разбереш - предполагам, че това разминаване се е получило от размера на плочката, която е разделена на три ивици. Аз много добре разгледах детайлните снимки - не ми трябват повече :)
Аз не бих допуснала такова нещо - стои като грешка, а на мен такива неща ми се набиват на очи веднага :)
Сори :-D
А ако почна да коментирам и това вкопаното - що не е центрирано, ще стане още по-весело, затова няма :cool:
Има неща дето се наричат малки детайли и ако те не са ок - общото впечатление може да се развали. Но при мен е професионална деформация и моля за разбиране :-D не ми се сърдете :lol:
Иначе много ми хареса как сте направили ръбовете! Изобщо, личи си майсторлъка! Браво!
Не съм сръдлив, напротив, обичам да коментирам работата си с другите :)
Разбрах, какво имаш предвид. Плочките, които са между фризовете са същите по размер, като другите, само че имат декоративна фуга в средата. Искаш да кажеш, че през фуга, могат да бъдат на една линия с другите извън тях, нали !? Може би и така ще бъде красиво, но аз реших, че като пано зад тоалетната чиния е добре да се подчертае индивидуалноста му и умишлено не съм връзвал линиите на фугите вътре и вън от него. Плочките вътре в паното са хоризонтални, а вън от него вертикални. Когато се гледа се вижда, като отделна част на стената и центрираното WC в основата му. Така банята става по раздвижена.
А, "това изкопаното" ще го снимам пак, като се нанесат всички мебели около него :)
SHL - специалист
Emerald написа:
Ако трябва да се вторачвам в дреболии...бих попитала...защо луничките на тавана са със златен ринг, а не сребърен? :-D
Със сребърен ринг са - не се виждат добре от светлината. Не харесвам жълтия вариант - малко ми "циганее".
SHL - специалист
Galski написа:
Не ти говоря изобщо за разминаване на плочките на пода и стената!!!
Здрасти Galski,
сега имам повече време на разположение за да ти отговоря. А именно с тези снимки по долу. Тези пана също са моя творба. Мисля че говориш за тези варианти. Разгледай ги и сподели. След, което идват и въпросите: Защо трябва да правя всяка баня една и съща ? Защо и двата варианта да не са добри ? И не е ли въпрос на вкус, това, което казваш ти ?

Изображение

Изображение

Изображение
evdoki - специалист
SHL

Признавам :prayer:
Ненадминат си в поставянето на плочки.Трудно давам повече от "добър", но изпълненията ти....
SHL - специалист
Така и така подкарах синята баня искам да ви покажа и карето на пода, което считам за специално изпълнение, поради факта че има сифон и съответните наклони към него, а също и това, че подовото каре се връзва и от двете си страни със стенни карета. В тази баня има две пана на две срещуположни стени, две карета на другите две стени и едно каре на пода.

Изображение

Изображение

Изображение
SHL - специалист
evdoki написа:
SHL

Признавам :prayer:
Ненадминат си в поставянето на плочки.Трудно давам повече от "добър", но изпълненията ти....
Малеее, вече съвсем се изчервих... ;D благодаря
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18

Тема "Специални и нестандартни изпълнения !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: