• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
eltan - помощник
Здравейте! Скоро ни предстои ремонт и ще се радваме да чуем някои идеи. Това е схема на апартамента:
http://eltan.hit.bg/Untitled-1.jpg
За сега единствената ни идея е да преместим кухнята на мястото на спалнята до хола, като затворим вратата от хола към терасата и съединим двете стаи със свод.
Dewalt - специалист
Идеи много,но какво точно те влече как се казва.
Нещо декоративно за тавани,мназилки по стени,някоя завъртян или по скоро дизайнерска баня.
Като се измести кухнята това помещение накакво ще стане.?
ribnikolaevi - майстор
Какъв е типа строителство (изглежда ми като панелка) и на кой етаж си?
Колко са етажите на блока?
eltan - помощник
Панелка на 6 етаж съм блока е 8 етажа сегашната спалня я мислим за кухня пък бившата кухня за спалня единствената ни идея е това отворенисме кам сички идеи от къртене до обзавеждането някои ако има някви идеи коя стая как да изглежда сас радост щея видим
ribnikolaevi - майстор
Чакай малко, идеята ти за свод е между настоящата спална и хола, така ли?
eltan - помощник
Да така го мислим зада не се полочава голямо носене при идването на гости досега се носеше сичко от кухнята през коридора че до хола
ribnikolaevi - майстор
Ако е само за носенето, си направи малко прозорче - шубер. На тази стена има шайба, затова недей да я дупчиш така смело. Иначе идеята ти е добра. Аз лично направих дневния тракт в една стая с цел да спечеля спалня, но щом можеш да си го позволиш, това е също добро решение - зона почивка и гости в хола, готвене и трапезария в съседната стая. В този вариант минаваш много безболезнено с канала - банята ти е съвсем близо и сигурно на тази стена ще бъде мивката ти (иби някъде наблизо).
eltan - помощник
по принцип не изкам само прозорче, защото в сегашната кухня има такова прозорче което я свързва с бокса и ми се иска да е по-различно и стаите да изглеждат по свързани, като едно голямо помещение. за мивката, да мислим да е на стената към банята. нещо не можем въобще да си го представим дали ще стане добре така както го мислим и как ще изглежда. някой ако разбира от тези програми за 3д дизайн и ако има възможност моля да направи апартамента в 3д вариант, за да видим как ще изглежда кужнята на мястото на сегашната спалня със всички шкавчета и техника и как ще изглежда ако наистина я напразим тази всъзка на двете стаи със свод.
ribnikolaevi - майстор
Не прави голям отвор в шайбата. Става опасно за целия блок и за тебе включително. Да не говорим, че може и дюбел на нарушиш.
eltan - помощник
Консултирахме се за това няма да има проблем но сепак мерси за предопреждението
  • 1
  • 2

Тема "Идеи за ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: