• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
PolariS - специалист
MamaMy написа:
Kaто намериш станция, задържаш натиснат бутона на канала за запомняне докато чуеш избипкване в колоните. Звука е специфичен. Трябва да задържиш малко по-дълго.
Да, знам как става, този не писука, само мига екранчето. Първоначално ги запомня и всичко е ОК, но 5 мин след като се угаси двигателя всичко забравя.
masterrichi - специалист
Възможно е да ти е дефектирал процесора,щото в този модел паметта е вградена в него.
MamaMy - майстор
Щом е след гасенето на двигателя, провери си кабелчето за поддържане на паметта. Това което ходи директно към акумулатора при теб е вързано вместо захранването. Разменили са ги, а тази памет е енерго зависима. Явно просто няма захранване след връщане на контактния ключ.
sbirov - специалист
На тоя модел Pioneer паметта се поддържа с литиева батерия - CEX1014.За толкова години предполагам, че вече се е скапала. :?
PolariS - специалист
sbirov написа:
На тоя модел Pioneer паметта се поддържа с литиева батерия - CEX1014.За толкова години предполагам, че вече се е скапала. :?
Предположих нещо такова, но като отворих горния капак и огледах не я видях. Знаеш ли къде точно се намира приблизително, какво да сваля че да я намеря? Модела е доста стар и не успях да намеря ръководство.
sbirov - специалист
Съжалявам! Не мога да помогна- и аз не намерих ръководство...
PolariS - специалист
sbirov написа:
Съжалявам! Не мога да помогна- и аз не намерих ръководство...
Благодаря все пак.
PolariS - специалист
PolariS написа:
sbirov написа:
Предположих нещо такова, но като отворих горния капак и огледах не я видях. Знаеш ли къде точно се намира приблизително, какво да сваля че да я намеря? Модела е доста стар и не успях да намеря ръководство.
Разглобих още, батерията се намира под касетата. Така и не намерих какво точно представлява СЕХ1014, освен че е батерия на PIONEER. При мен имаше някакъв Дурасел, 3V, смених го с друга батерия подобна, същия волтаж и вече всичко работи. Благодаря за идеите.
sbirov - специалист
Дядо ми казваше-"Неволята учи..." :-D
  • 1
  • 2

Тема "Проблем със запаметяване на станции при автокасетофон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: