Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
freshenero - специалист
Ами това ми е въпроса,ако има някой да я е използвал да сподели впечатления.Аз съм много доволен от тяхната шпакловка,но други продукти не съм изполвал,надявам се да са също качествени и другите.
viko01 - специалист
Аз си направих терасата с такава и съм много доволен лесно се работи с нея.Оставил съм е бяла като се поизцапа сте и одаря едно фасагенче
freshenero - специалист
Някой друг да има впечатления???
EDI - майстор
Изолацията на къщата я покрих със СТРОМ 21 бяла, зърното беше май 1,5 мм.Вече става 4-та година не е мръднала и не е променила цвета или да се е олющила.Ето три снимки, не се вижда много добре, защото снимах на тъмно, но цвета си личи.
bou81 - специалист
Вико я сподели повече тънкости по полагането на тази мазилка че вече втори ден права опити да налучкам правилния начин за неиното структориране. Ако може сподели тайната!

Тема "драскана мазилка на Стром 21.Някой ползвал ли е?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: