Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stefan_mil4ev - специалист
Здравейте,
дръпнах си безплатен темплейт, но нещо ми се запъна. На менюто: "next page" трябва да ми се отвори следващата страница, но не на blank page, а със приплъзване, като по този начин замества предната. Идеята е, че незнам как да си направя още next page и да ги пълня с информация.

2ри въпрос
Имам и бутон send, какъв код трябва да напиша за да се изпращат съобщенията направо в пощата ми при натискане на бутона?
ArturDent - Почти Безобиден
Стефане далеееече си от истината.
1. CSS няма нищо общо с въпросите, които си задал.
2. За "приплъзването" и blank page ми трябваше доста време докато разбера за какво става въпрос, все още не съм сигурен за какво иде реч, но може би е това Attribute for <A ...>
3. Майл, ами то без сървърска част няма да стане. Гледай темплейтите дето ги теглиш файловете да имат разширение .php, .asp, а не .htm и .html. Първо разбери каква е разликата и тогава дерзай смело напред. Виж това, може да е малко по-близо до това което искаш да направиш, но си мисля че няма да ти хареса. mailto:
mitko414 - специалист
За нещо от този род ли става дума (работи по-добре в Internet Explorer)?

Май най-добре дай връзка за твоя шаблон.
Ето го сайта. В същност нз как да направя още страници и да направя формата за контакт.
http://www.templatemo.com/preview/templatemo_159_wooden
ArturDent - Почти Безобиден
За формата за контакт ти трябва т.3 която ти писах. Но преди това малко да почетеш. П ... .png[/img]
Аз съм запознат с правенето на страници, но знам от всичко по малко :).
Не съм се занимавал от години с това и вече съм забравил почти всичко. За въпросите които зададох, намерих отговори така, че администраторите могат да заключат вече темата :)

Тема "Въпрос за CSS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: