Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
чесно казано се е получило нещо такова.даже се установи и друго понеже на 1-ви и 2-ри етаж вратите са заключени и неможе да се ползва се установи че липсват и някви механизми за вратите мисля че за това дето се лопат.а миналата година за същтият ремонт на 1-етай ни поиска 80 лв за ремонт :) познайте окъде е механизма
tonimimi1 - помощник
аз мога да ти помогна ако искаш,асансьорен техник съм от пловдив но това е без значение наистина бутоните струват толкова колкото ти искат колегите и като чета писането от другите хора хич не ми става приятно като казват че са ги взели колегите няма кой да се занимава да ги сваля, та на въпроса има възможност да се направят с други бутони и да нямате проблем изобщо, така че ако решиш ми пиши ще помогна с удоволствие :o
vk - специалист
И аз мисля че може да се поставят други бутони, да се подреди една друга бутониера. Особено както сте само за 3-4 етажа.
Например бих отворил табло на друг асансьор от същия модел и да видя кое къде е свързано и какви аналогични бутони да се вземат.
Всичко това става, ако има някой меркалия, който има доста свободно време и да му е кеф да се занимава.
виж и тази обява където се продават асансьорни части
Изображение
Johny - майстор
Днес плащах асансьора и говорих с момчетата. Казаха, че един бутон струва 16лв., а цялата бутониера около 150лв. Ако имаш още желание, казаха че могат да съберат една дори с по-малко бутони и съответно цена. Трябва да кажеш какъв е асансьора/най добре снимка/ и с колко спирки.
stefan_gb - специалист
Човека само си питаше и нищо по вече .
Johny - майстор
И какво от това?
Какво лошо да му се помогне?!

Тема "Който разбира от асансьори да помага" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: