• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
eltan - помощник
Просто изглежда перфектно колко ти излезе доло горе ?
skartalov - специалист
eltan написа:
Просто изглежда перфектно колко ти излезе доло горе ?
Това е много относително. Не съм си водил специално бележки. Ако ме питаш конкретно за нещо, по- може да се сетя.
pep - специалист
:rollsmile: Браво !!! Целият ли е в тази тоналност ? Не е ли малко еднообразно ? Мен лично ще ме е страх да правя нещо вътре щото да не изцапам :?
iveliks - специалист
браво и от мен искам да питам относно батерията в банята от къде я взе че сме харесали такава от един хотел на морето (в смисъл харесали от там а не да я вземеме от там-как прозвуча :))
ribnikolaevi - майстор
Имам въпрос: доколкото разбирам ти си направил шкафчето в банята. Какви материали ползва, откъде ги купи?
skartalov - специалист
iveliks написа:
браво и от мен искам да питам относно батерията в банята от къде я взе че сме харесали такава от един хотел на морето (в смисъл харесали от там а не да я вземеме от там-как прозвуча :))
батерията е някаква китайска дизайнерска марка, взех я от магазин РИЛА в Пловдив
skartalov - специалист
ribnikolaevi написа:
Имам въпрос: доколкото разбирам ти си направил шкафчето в банята. Какви материали ползва, откъде ги купи?
Материалите са МДФ, боядисан с полиуретанови бои. Това не е за домашна изработка- определено.
vlad0 - специалист
Поклон доземи приятелю :gott: :gott: :gott:
skartalov - специалист
vlad0 написа:
Поклон доземи приятелю :gott: :gott: :gott:
Благодаря! :-)
skartalov - специалист
pep написа:
:rollsmile: Мен лично ще ме е страх да правя нещо вътре щото да не изцапам :?
И мене ме е страх, ама няма начин - ще трябва да се свиква :-)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Нов апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: