Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
В тоалетната на едно кафене видях странно подпухнала дъска на тоалетната чиния.
Явно на пазара има доста некачествена стока :?
Иначе всичко беше добре изпипано.
Плочките бяха добре сложени, вграденото казанче беше на GROHE.
Жалко че не запомних каква беше марката на тоалетната чиния :?

Изображение

Изображение

Изображение
pavkatay - майстор
може дъската да си е наред, а някой да не е пил каквото трябва и я е опикал :?
solo5 - майстор
хахаха, той трябва да реже като оксижен :lol:
infomar
Явно е липсвало ръководство за ползване на дъската.

Пример за изработване на подобно ръководство може да послужи следното - за ползване на тоалетна хартия!!

Особено ме впечатли указанието, че след първото ползване трябва да се провери качеството на почистване с ръка......

Изображение
chapara - майстор
Като се катерят с обувките отгоре е така :lol:
viko01 - специалист
Така е защото даската е от мдф а от влагата му се ебава маиката когато боята е по ефтинка
solo5 - майстор
viko01 написа:
Така е защото даската е от мдф а от влагата му се ебава маиката когато боята е по ефтинка
:2thumbs:
Йорданов2 - специалист
infomar написа:
Явно е липсвало ръководство за ползване на дъската.

Пример за изработване на подобно ръководство може да послужи следното - за ползване на тоалетна хартия!!

Особено ме впечатли указанието, че след първото ползване трябва да се провери качеството на почистване с ръка......

Изображение
За тези хора един техен хуморист беше казал, че това е мястото на незаплашени от нищо идиоти! Ще ми се да го преведа на български :-D
pavkatay - майстор
между другото урината дори да не си пил нещо необичайно е много агресивна към материалите. баща ми беше един от първите частници. направи кръчма и построи външна тоалетна. за 18-19 години пиянското пикане изяде 20 см тухлен зид и в мястото, където най-често се цели беше пробило дупка-от край до край :shock: -миналата година правих пластика :)
cvetan83 - специалист
Тази дъска е от МДФ и за това се получил проблема най добрия вариант е дуропласт.

Тема "Странно подпухнала дъска на тоалетна чиния" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: