Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Здравейте на всички въс форума!
Нов съм като член, но иначе от доста време чета темите във форума и мисля че тук има какво да се научи ако човек има желание. Минавам на темата-сдобих със апартамен(най-накрая:) и реших да ви помоля за идеи за тавана на всекидневната. Много ми хресват нещата в тази тема: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... c&start=15
но все пак не искам да "копирам дословно" а и предпочитаме да е по раздвижено:))
Ето и разположението на апартамента:

p.s. Благодаря предварително на всички които ще вземат отношение по темата:)

Прикачен файл

DSC00671 [800x600].jpg
DSC00671 [800x600].jpg (104.72 KиБ) Видяна 5675 пъти
spetro - напреднал
Моят съвет друже е-Просто си направи един прав таван с ватичка да не ти бяга топлото.А за паричките които ще дадеш за фигурки-мигурки си вземи един дизайнерски полюлей с много крушчици,ем да ти свети добре ,ем да е пълна гъзарията! :wink:
petkomz - специалист
Що пък да дава пари за фигурки-мигурки, като почете малко във форума и сам ще си ги направи! :wink:
spetro - напреднал
Пък то само с четене ако ставаше щях да съм физик,но уви!!!!Но нека опита-''Човек се учи цял живот" :wink:
spetro - напреднал
Това "помощник"под името ми е сложено щото помагам на другите ,и ли щото модераторите си мислят че съм някъв безхаберник??? :? Извинявам се за спама,но незнам къде да си задам въпроса!!!
Мерси за съветите но имам кой да ми ги направи безплатно. Естествено ще си платя материалите но иначе бащата на съпругата шпаклова без проблеми, а конструкцията ще я правя сам. Пробвах вече на тавана на баба ми и си се получи сполучливяа конструкция, че даже и на мен ми хареса чак:)) Так че ако някой има свежи идеи отностно формите...:))
simeonov_74 - специалист
[quote="LoXtaR"] бащата на съпругата шпаклова без проблеми [quote]

Дано да е шпакловал и друг път гипсокартон за да няма после "Ама фугите си личат".От шпакловката на картона до шпакловката на цял таван или стена има разлика :wink:
...е то е ясно че няма да стане с една ръка но се надявам да стане както трябва :razz:

Тема "Съвет за таван от гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: