На хасмата ми 2 лози не покарват пъпки и листа -6-8 годишни са , дали не са измръзнали .Как да ги подкарам . 

И смокините не подкарват -някъде гледах че ги бяха отрезли те може да са измръзнали
 И смокините не подкарват -някъде гледах че ги бяха отрезли те може да са измръзнали  
filmatoplo написа:Ох дано си подкарат ,лани от хасмата набрах 4 касетки грозде -десертно бяло и червено -7 лози са ралични по цвят .И смокините скоро напъпиха. Много беше студена и дълга тая зима.И смокините не подкарват -някъде гледах че ги бяха отрезли те може да са измръзнали

Някой спомена че  като подкарат листа да отрежа сухите разклонения -така ли е .
 Някой спомена че  като подкарат листа да отрежа сухите разклонения -така ли е . колко пъти съм бил на бригада за бране и резидба на лозя ама колко съм запомнил .И това съм учил едно време -имам някакви книги-Технология за отглеждане на селскостопански култури.
 колко пъти съм бил на бригада за бране и резидба на лозя ама колко съм запомнил .И това съм учил едно време -имам някакви книги-Технология за отглеждане на селскостопански култури. 
 Е вдигнах ги днес и ги завързах временно докато се поовият сами по металната конструкция.
 Е вдигнах ги днес и ги завързах временно докато се поовият сами по металната конструкция. 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: