Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
zdraveite, imam problem iskam da si sloja parola za da ne mogat drugi hora da mi izpolzvat kompa! Probvah vsichko no ot control panel-a ne stava! Znam znam fasulska rabota e po princip, poviarvaite mi i az taka si misleh do skoro vse pak zavarshih kompiutri xa xa :D Ujas! Pomognete mi ako ima nekva vratka zashtoto izdiviavam veche!
pavkatay - майстор
упорита жена си, ама на тази 'шльокавица' дето пишеш нема кой да ти отговори- и тази тема е редно да отиде в коша
Добре вземам си забележка, прав си! Моля ви се ако някой знае някоя wратка да я сподели! :D Упорита съм, но понякога и рогатият инатест добитък също има нужда от помощ :D
sanders - специалист
Дай повече информация! Каква операционна система ползваш?
С какъв вид акаунт си? Да не би случайно да ползваш гест акаунт, на който да му са променили настройките. Не би трябвало да има проблем.
Качи снимки да видим какво точно правиш. Някой да не ти е барал по регистрите и да са ти спрели логон скрипта или да имаш вирус :) на компа
Последна промяна от sanders на чет апр 29, 2010 11:09 pm, променено общо 1 път.
pavkatay - майстор
с рогат инатест добитък живея повече от 15 години :-D . а по проблема ти сигурно няма да мога да помогна , ама ако дадеш превод на БЪЛГАРСКИ - не се знае -аз или някой друг..... :?
Ами стандартно от Control Panel/Потребителски акаунти. Създадох си парола за admin. На настройките за влизане сложих двете отметки. Пробвах всички варианти, но резултатът винаги е един и същ - като го рестартирам влиза директно на Desctop-a. Това ми е проблема, никъде не ме пита за парола?! Използвам Windows XP :)

Прикачен файл

11.JPG
11.JPG (40.81 KиБ) Видяна 3771 пъти

Прикачен файл

12.JPG
12.JPG (52.17 KиБ) Видяна 3771 пъти
rendo - специалист
създай още един акаунт - па да видим дали старата глава помни нещо ;)
и това направих! Никакъв ефект! :?
Десен бутон на My Computer->Manage->Local users and groups->users, избираш твоя потребител->Десен бутон->Set password и вероятно всичко ще е готово.
ArturDent - Почти Безобиден
Start => Run
control userpasswords2
Махни отметката на "Users must enter a username....."

Тема "Paroli za kompiutar" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: