Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
subzero - специалист
искам да те попитам как шпакловате гъвкавите лаисни примерно на този таван? в смисъл както с металните лаисни за ъгли, пъво поставяш малко от сместа и после слагаш лаисната и с леко натискане да прилепне и после убираш излязлата смес или мисля че гледах някъде из форума че маи ги захващат първо с скобички и направо върху тях шпакловат или по друг начин ?

Прикачен файл

4_784.jpg
4_784.jpg (68.83 KиБ) Видяна 4832 пъти
svetliopi44 - Чирак...
Първо я хващаш с такер ... после я шпакловаш.
Илиян Илиев™ - майстор
Ако се слага на бетон? :?
subzero - специалист
бетон??? става въпрос за шпакловка за таван с гипсокартон
Илиян Илиев™ - майстор
Ясно де. Аз питам на бетон как се монтират.
Dain - специалист
Щом толкова настоятелно питаш,ковеш със стоманени пирони или с пистолет Хилти и после по реда си-шпакловаш :-D ,PP-Досега виждал ли си отливани фигури от бетон :? ...
Pooh - майстор
Илиян Илиев™ написа:
Ясно де. Аз питам на бетон как се монтират.
Може ли да покажеш за по-простата аудитория, като мен, бетон по този начин извит и подготвен за шпакловка ?!?!
Dain - специалист
Ей ,къв съм тъп,ма верно :razz:,първо го отливаш,а после го лепваш на тавана и го дюбелираш,и готово.РР-Е не може без двама помощника. :group3g: ,аз съм тоя първия :klatsch:........
subzero - специалист
а този дали ще ми свърши работа или трябжа да е пневматичен? http://www.thispay.com/catalog/index.ph ... uctId=3354 а и с какъв размер скобички се захваща?
svetliopi44 - Чирак...
Моя е най-обикновен механичен ... Rico и си върши перфектна работа ... не се вглеждай толкова.

Тема "шпаколвка на гъвкави лаисни ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: