• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ArturDent - Почти Безобиден
Няма начин да не работи, но какво става с идеята да си мобилен?
ESPACE - майстор
Идеята е ясна ама поне да беше сложил по малък оловен акумулатор на мястото на елементите. Иначе в този вид ако мога да перефразирам Тодор Колев - "Винтоверта е супер ама ми разкатаха фамилията батериите в куфарите" :wink:
shotik - майстор
Че аз от няколко месеца съм го направил така-с акумулатор 12 В/12 Ач и с кабел около 2 м. и си работя,може и цял ден да работи,не само час или два и то при постоянна работа.
Колкото за мобилността ,тя си я има ,не съм зависим от 220 В ,а и така ми е по-лека машинката,защото в нея няма батерии ,а само корпуса с контактните ламели.
Разбира се че като общо тежи повече,но нали почти всякога съм с колата.
velsi - Почетен майстор
А с какво зареждаш този акумулатор?
shotik - майстор
velsi написа:
А с какво зареждаш този акумулатор?
Със зарядно за автомобилен акумулатор го зареждам .
kendal - специалист
аз също работя по същия начин като зареждам акумулатора със зарядното за автоакумулатор така че не съм съвсем независим от ел мрежата. направи ми впечатление че винтоверта като чели има по малка мощност при дозавиване на винта , дали е възможно или просто така ми се струва?
cakev79 - специалист
а каква е цената
shotik - майстор
cakev79 написа:
а каква е цената

За мен е безплатно,от една фирма изхвърлиха акумулаторите на UPS и аз от 30 -тина отбрах няколко различни за 6 В/7 Ач и 12 В/12 Ач .

:? :-D
housedoktor - майстор
Имам цял комплект на 18 в направен с трансформатор .Единствено на циркуляра и сабленият трион явно не им достига мощност Сега си преустроивам единият от бошовете за захранване от акумулатора на буса
lecki - специалист
Зареждайте акумолаторите според препоръките
на производителя , ако липсват - макс. 10% от капацитета
- ако е 1Ач заряд с до 100мА ток.
  • 1
  • 2

Тема "ДА ГО ДУХАТ МОДЕРАТОРИТЕ !!!!!!!!! и админитеееееееееееееее" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: