Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Dain - специалист
Ето как си направих ягодарник,бързо,лесно,вкусно :-D -и тежко.

Прикачен файл

PIC04156.JPG
PIC04156.JPG (133.4 KиБ) Видяна 2884 пъти

Прикачен файл

PIC04152.JPG
PIC04152.JPG (195.44 KиБ) Видяна 2884 пъти

Прикачен файл

PIC04147.JPG
PIC04147.JPG (124.05 KиБ) Видяна 2884 пъти
romanpm - майстор
Браво много добре изглежда :shock: ако бяха леко трапец маже би нямаше да има отвори в ъглите нали :? или си имал нещо друго предвид :)
pavkatay - майстор
romanpm написа:
Браво много добре изглежда :shock: ако бяха леко трапец маже би нямаше да има отвори в ъглите нали :? или си имал нещо друго предвид :)
ами те са 'леко 'трапец-личи от първата снимка, ама е трябвало може би малко 'по-тежко ' да са трапец :-D . иначе идеята е супер. плододават ли нормално така ягодите?
единак - специалист
Така както е отворено отдолу не се ли източва много бързо водата? Как успяваш да ги държиш поляти всичките?
pipbel - майстор
Бравос, супер идейка.
Някой беше пуснал някъде подобна снимка с пробита стара бъчва със засети ягоди.
А за поливането си мисля - най удачно е със забита в средата тръба фи 50/100 с доста отвори и да се пълни с вода тръбата.
Dain - специалист
Така,едно по едно.Не съм го мислил дали ще имат или нямат отвори отстрани,просто ги заложих без изчисления- 90/110,и при залагането ми се видяха бая прави та ги разкрачих малко,и тогава изчислих :? че разликата трябва да е не 20см.а около 50/60 за да се получи добър наклон(според мен).За плододаването си требе торене,и аз станах на години,станах дедо,и сега си търся и аз нещо по младо да ме натори, та да ми тръгне пак косата,та така,като дойде сезона ще видим колко ще берем :-D ,а за напояването,пълнежа е от камъни,само по края на около 10-15см.има земя,та ги поливам с маркуча :roll: .

Тема "Ягоди на малко пространство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: