• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
torbalan - Дървен философ
тия дни ми изгоря дрелката, и до колкото е на почтенна възраст - не мисля да правя опити да я ремонтирам...

някой виждал ли е наживо тазидрелка, че ми е хванала окото?

или евентуално ако не точно тази - то други инструменти от същата марка?

че цената е като за китайско, пък на сайта им пише "Варо Белгия" :)))

Изображение
velsi - Почетен майстор
На сайта на кого пишело така? Щото на сайта, който си дал пише, че можело да се ползва и с лява и с дясна ръка... по-голяма глупост не бях срещал.
Моят съвет: не си давай парите!
бе от китаец до китаец също има разлка...
чудя се това от кои е ;)
velsi - Почетен майстор
Купи си го и веднага ще разбереш...
housedoktor - майстор
Този е от династията Бау Бау :lol: Досега съм срещнал един читав китаец,беше набеден за смъртник но 3 та година отнася работа вече.Другите оцеляват от седмица до месец Дано извадиш късмет
ух, то в момента кое ли не се прави в китай....

в къщи например всички смесители са китайски с изключение на един видимски...

проблеми съм имал само с видимския...
китайските си работят...
Йорданов2 - специалист
тази марка мисля че ги продават в Люлин. Преди време имаха пак такива "белгийски" инструменти в магазина им на Ботев, където сега има хотел "Централ". Ако не друго в магазина в Люлин има и работи сервиз и се поддържа гаранцията на купеното, което иначе не се случва.
Dain - специалист
ух, то в момента кое ли не се прави в китай....
Прав си torbalanе,всички са изнесли производството си натам,и май има значение само за кой пазар е.Всичките ми инструменти са от китайски по китайски,и въпреки че се опитвам всячески да ги тормозя,дори и за задачи непредназначени за тях,засега късмет ли,кво ли,що ли,но си работят.Е,преебани битове,бургии,майната им,и те са куче марка.Искам да ви кажа че не робувам на марки.Имам (истинско) Хилти22,истинско ама счупено.Отивам в магазин на Хилти и така и така-Трябва ми те тая част(показвам я),а той ми казва-А това е стар модел,нямаме части за тях.-И кво праим.-Ами ако искаш ще ти я намеря на частно,100лв.(става въпрос за ударник,дълъг 3 и дебел 1см.,направляван от 3 сачми).-Ха,я у лево,а той ми предлага най новия модел на Хилти,неква дрелка.И аз пак.-Колко.-1600лв.-Ха,аз за 1600лв. ще си взема 16 машини по 100лв и ще ми бачкат до гроб :-D ,засега съм купил 1-та,преди 2г.,къррррртач марка"ОПТИМ" от Вилаз,1500W,неква марка,да ама предлагат пълен набор от електроинструменти,кой прави инструменти да не ги продава.И като се почна,то не е тропане,чукане,въртене,3 в 1,давам я и на други да си тропат с нея,засега безотказна,и да откаже отдавна си е върнала парите.И те така,вземи си това което ти е на око,ръка,сърце и само късмет и да е ново в гаранция.Късмет и успех.РР-Тия по евтините направо ти ги сменят докато са в гаранция,не ти ги поправят.
moimoimoi - майстор
ползвал съм инструменти на въпросната марка varo и мога да кажа че за цената си са перфектни, не са професионални ,по скоро за хоби и домашна употреба
вс пак това си е проста дрелка,кво може да и стане :lol: ,имам един блек-ен-декер ,китайска пръчка е ,спирам го с ръка,като види зор и почва яко да грее ама си е още жив
  • 1
  • 2

Тема "Бормашина POWER PLUS POW 30050, 710W" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: