• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Михайлов - специалист
Днес от Елдом Инвест дойдоха да ми монтират бойлера (Дипломат). Като видях куките, на които закачиха бойлера се договорих с майсторите да ми закачат със същите куки и огледалото в коридора, което е доста тежко, тъй като е от ковано желязо. Прилагам снимка.

П.П. Улисах се и не снимах банята :? .

Прикачен файл

DSC00678.JPG
DSC00678.JPG (37.48 KиБ) Видяна 5348 пъти
jekasus - майстор
Голямо огледало,а тази решетка :? не пречи ли?Като снимаш банята ,дай отблизо външния ъгъл, че ми интересно как стана(без лайсна, без пилен ръб)
Илиян Илиев™ - майстор
При някои плочки ръба си е на 45 градуса още заводски. Правят ги точно с тази цел-за външни ръбове. При покупка ти дават 1-2 пакета в зависимост от нуждите.
jekasus - майстор
За Италия-съгласен. В България -нещо не се сещам за такива :?
Илиян Илиев™ - майстор
И тук не са така всички плочки. Или поне аз съм виждал само на няколко вида.
Михайлов - специалист
Външният ъгъл си е ъгъл като ъгъл. Не са специални плочки на 45 градуса, няма и лайсна, но се е получило добре. За това говори факта, че не го забелязвам, иначе ако не беше наред щеше да ми се набива в очите.

А огледалото е избор на жена ми. Огромно е, имитира прозорец и т.нар. решетки не са дразнещи и не пречат :cool: .

Прикачен файл

DSC00685aaa.JPG
DSC00685aaa.JPG (56.89 KиБ) Видяна 5257 пъти

Прикачен файл

DSC00699аа.JPG
DSC00699аа.JPG (44.96 KиБ) Видяна 5257 пъти

Прикачен файл

DSC00704аа.JPG
DSC00704аа.JPG (41.83 KиБ) Видяна 5257 пъти

Прикачен файл

DSC00702.JPG
DSC00702.JPG (66.76 KиБ) Видяна 5257 пъти

Прикачен файл

DSC00703.JPG
DSC00703.JPG (45.37 KиБ) Видяна 5257 пъти
chapara - майстор
Добре е с изключение на батерията на мивката,която се блъска,но бях го казал овреме.
Михайлов - специалист
Малко спам: Ще кача една снимка на фототапета, който майстора ми лепна вчера. Красота. Майсторът каза да си взема едни стереопорени ленти, които да се залепят отстрани на фототапета и ще се получи илюзията на прозорец. Хал хабер си нямам какви са тия ленти :? .

А сега за банята, днес говорих с един електричар, да ми свърже лампите в коридора и в банята. Той поиска по 15 лв на лампа, после смъкна на 12 лв. Простата сметка показа 4-ри лампи по 12 лв = 48 лв. Както и да е, не се съгласих, много са ми :| .

Прикачен файл

DSC00705.JPG
DSC00705.JPG (28.86 KиБ) Видяна 5117 пъти
dito - специалист
За какво ти е някой да ти връзва лампите? Нали форумът се казва "Направи сам"?
chapara - майстор
Отиваш в "Минера" до "Италянеца" в Овча купел и ще видиш какви са лайсните. :wink: [/quote]
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20

Тема "Моята баня и коридор. Снимки: преди - по време на - след." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: