• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 41
Всички въпроси за вилата.
future - специалист
Е ,това мое лично мнение.Неангажирам никой с него.
Щом има доволни е добре.Ако не е тайна и може някоя друта снимка,цена , мнения за басейна.Все пак , Вие сте притежател на такъв басейн.Виждате ,че има интерест.Аз още съжалявам , че поне за мен не си направих такъв басейн.
Naskata - специалист
Значи-басейна е около 80 куб.м.. Оборудването е изцяло на AstralPool.
Дълбочината на детския е 0,60 м, а на големия 1,50. Има 3 скимера.
Сега малко бързам, но ако ви е интересно после ще пусна и снимки с осветлението и ще ви отговоря, ако нещо ви интересува.

Прикачен файл

new2.jpg
new2.jpg (74.74 KиБ) Видяна 14592 пъти
Beckooo - помощник
Да , много ми е интересно , ако може да пуснеш още снимки на басейна . Уникален е ! А и ако не е тайна , горе долу каква е цената на това удоволствие ?
plmko - напреднал
Според мен ако е направен както трябва имам в предвид помпи филтри и др. поне едно 25000 лева са отишли.Иначе басейна е хубав
Naskata - специалист
Ето още две снимки. plmko малко повече, но отделно има изкоп, бетонни работи, армиране на дъното и бордовия камък, който може да бъде изпълнен по различен начин. Тук е правен със шаблони от врачански камък, за да се запазят овалите. има и едни готови бетонни блокчета, но при тях овала не се получава. Може борда да бъде направен и от самия полипропилен. Въпрос на вкус.
Значи, предимството му е, че повърхността му е гладка и по нея не могат да полепват спорите на водораслите (тези които предизвикват зеленясването на водата), за разлика от фугите на плочките. Ако ви интересува друго нещо-на разположение съм.

Прикачен файл

new2.jpg
new2.jpg (114.63 KиБ) Видяна 14285 пъти

Прикачен файл

new3.JPG
new3.JPG (226.16 KиБ) Видяна 14285 пъти
stiv1961 - майстор
Е,това е в сферата на моите мечти/може би в другия живот/.А аз започнах нашия скромен басейн-това зад момчетата малкото местенце.Ще поствам снимки от етапите.
stiv1961 - майстор
Вчера и днес положихме В и К инсталацията:
stiv1961 - майстор
Започнахме кофража,но дойде идея за мокър бар :idea:
complast - специалист
Басейн в Созопол.Стена от стъклопластик.Цена тогава-5000лв.
Изображение
Изображение
filmatoplo - майстор
Ако е за 5 000 да си го поръчвам :) ами пода от какъв материал е :? и в случая отзад стените с какво се подпират с бетон или с пръст .Има едни от мека материя (полиетилен )те биват ли :? ама то пак бетон иска. Явно съм писал без да чета по ранното - сега се светнах , линка е готин даже и отопление му турили с газов котел на тухления басейн. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 41

Тема "Басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: