Съвети за начинаещи готвачи.
mim - специалист
печена плешчицата с гарнитура от спаначено пюре
бързо и лесно
filmatoplo - майстор
За великден и аз си купих агнешка плешка с врата и ребрата , взех и дреболиите на агнето .Месото на порции опекох във фурната със зелен лук и гьозум под фолио , а от дреболиите в друга тава направих дропсърма . :wink: кой готви ли -жената разбирасе -аз само кълцам с брадвичката и обръщам чръвцата. :-D и пия бира.
desss - специалист
аз правя агнешкото с доматен сос/паста/квото имате подръка, и много гюзум. доматите убиват мазното и не накъртва толкоз. иначе ребрата ги правя яко препечени, и почвам да огризвам, любимият ми спорт хахахх :-D
filmatoplo - майстор
Да всякакви рецепти са добре дошли че няма време :) а за спорт ако говорим винаги гребане без първите 2 букви. :-D :drinkers: :partyman:
Стефан - майстор
Илиян Илиев™ написа:

п.п. Аз мога да се похваля с българско агне(само плешка де, но агнешка и домашна) за сега замразено, но българско. :-D
:lol: :lol: :lol: Ако няма агнешко, поне жабешко да има. Надявам се, че разбираш от шега.
Илиян Илиев™ - майстор
Де да имаше. Веднъж съм ловил преди 15 години на село на язовира и ми харесаха бутчетата на жар. От тогава не съм виждал такива големи жаби, а в Италия видях малко жабче за пръв път вчера.
ebahti - майстор
и сеа кво??? шъ едем ягне пълнено с жаби ли :idea:
Стефан - майстор
ebahti написа:
и сеа кво??? шъ едем ягне пълнено с жаби ли :idea:
И какво лошо има? Жалко, че си на 200 м от жабуняка.
ArturDent - Почти Безобиден
Я съм мааал жаби, и ми неа ништо, даже колем кеф.
Бутчетата влизат с бира като малки пилешки крилца (без да са мазни), или като пържени картофки.

Тема "Гергьовденско агне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: