• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
goran2 - специалист
Шило в торба не седи!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Стефан - майстор
goran2 написа:
Що, бе? На теб ли преча с нещо? Съжалявам, но не съм от хората, които гледат сеир. И се наслаждават на чуждите грешки.
goran2 - специалист
Стефан написа:
goran2 написа:
Що, бе? На теб ли преча с нещо? Съжалявам, но не съм от хората, които гледат сеир. И се наслаждават на чуждите грешки.
Гузен негонен бяга. :lol: :lol: :lol:
Стефан - майстор
Горане, простееш с тия кратки изказвания. Или нямаш смелост да се изкажеш. Не се страхувай, ще те разбера. Широка душа съм. :lol: На толкова хора съм обърнал внимание, че и на теб ли няма да обърна? Не се съмнявай.
goran2 - специалист
Стефан написа:
Горане, простееш с тия кратки изказвания. Или нямаш смелост да се изкажеш. Не се страхувай, ще те разбера. Широка душа съм. :lol: На толкова хора съм обърнал внимание, че и на теб ли няма да обърна? Не се съмнявай.
С тебе май се бяхме разбрали личните въпроси на лични,ако имаш нещо неясно да ти го изясня!!!Широка душа и плитък ум неочаквано добра комбинация.Какво да правя като се разпознаваш навсякъде. :lol: :lol: :lol:
Стефан - майстор
Аз отстъпвам. Нали знаеш кой отстъпва? Просто нямам сили да се занимавам с теб. Моите цели са малко по други от дребнавостите ти. Съжалявам.
goran2 - специалист
Стефан написа:
Аз отстъпвам. Нали знаеш кой отстъпва? Просто нямам сили да се занимавам с теб. Моите цели са малко по други от дребнавостите ти. Съжалявам.
Едно говориш друго правиш!!!А твоите цели ги знаем какви са,не са тайна за никого. :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "възстановяване на стара къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: