Намерих на тавана 2-3 стари топки и искам да си спомня старото време   Има разшити 1-2 квадрата/петоъгълника/ как да ги зашия.Гледам от старите шевове как си били , но не "вдявам" как става
 Има разшити 1-2 квадрата/петоъгълника/ как да ги зашия.Гледам от старите шевове как си били , но не "вдявам" как става  

Има разшити 1-2 квадрата/петоъгълника/ как да ги зашия.Гледам от старите шевове как си били , но не "вдявам" как става

. аз не съм го правил, но работата става с ДВЕ игли- кръстосан шев. понеже навремето беше актуална тема в междублоковите пространства със сигурност ще се включи някой, който го е правил
 . аз не съм го правил, но работата става с ДВЕ игли- кръстосан шев. понеже навремето беше актуална тема в междублоковите пространства със сигурност ще се включи някой, който го е правил 

.А точно аз съм я шил едно време пак там към 12-13 годишен.
 .А точно аз съм я шил едно време пак там към 12-13 годишен. Както е показано на снимката.Мушиш иглата от едната страна и излиза пак от същата страна в съседната дупка после минаваш на другата страна и правиш същото.Нещо подобно ми се върти в главата.Какво ще кажете вие
 Както е показано на снимката.Мушиш иглата от едната страна и излиза пак от същата страна в съседната дупка после минаваш на другата страна и правиш същото.Нещо подобно ми се върти в главата.Какво ще кажете вие