Всички имаме коли, нали ?
vekarata - специалист
Колега vanko68 регистрирах се в сайта на ги Фобос и се запознах по обстойно.Във форума ми направи впечатление,че има доста оплаквания от компютърният софтуер и др. Най вече се оказа,че сервизите извън основните дистрибутори в София,Пловдив и Плевен нямат квалифициран персонал.
25th Hour - специалист
Какъв е тоя мотор 125 коня? 1.8 мотора е 115 коня....

Сега видях че си СТ и май няма да мога да ти помогна освен ако не си до София навит ама малко ме съмнява.... :razz:
vekarata - специалист
Като купя,може да се обадя.Знаели се дали няма да се наложи? Някой друг да даде мнение за други ГИ?
pavkatay - майстор
sspoko написа:
Надявам се представителството на фобос в Плевен да не е сервиза който се коментира във форума преди няколко дни.
не не е. мислех да си замълча снощи като видях темата, но с фобос имах подобно преживяване преди 7 години. ставаше въпрос за техника за видеонаблюдение-абсолютна некомпетентност и късане на нерви. накрая накарах собственичката да ми даде отвертка -свалих си от компютъра техните платки-взех си парите и 'довиждане'. те се занимаваха и с видеофилми под наем( тотален крах-бях им клиент-избягаха им работниците от всички видеотеки, защото не плащат дори, когато се изкарваха пари и от лежане). единствено нямам впечатление от газовите им изпълнения, ама не искам и да имам. това не е антиреклама. дори е случайно съвпадението на моето преживяване , което цитира колегата и тази тема точно сега, но снощи като видях темата за фобос чак подсочих-и проверих същите ли са. мойта жена казва, че съм такъв човек, че все ми се случват такива неща , но просто не обичам да ме правят на глупак. започнах по -спокойно да понасям напоследък нещата- не с главата напред, но да ги подминавам едва ли ще се науча :)
vekarata - специалист
Напълно те разбирам.На такива не им се сваля шапка,а главата.Зодията ми е овен и не прощавам. :lцl:
25th Hour - специалист
vekarata написа:
Като купя,може да се обадя.Знаели се дали няма да се наложи? Някой друг да даде мнение за други ГИ?
Ако решиш да слагаш специално на Зафира ми пиши да ти дам координата.

Правилното слагане на ГИ на добра цена с монтажа и всичките масрафи е важно с оглед на малко проблеми след това. Дори си заслужава разходката дотук според мен, но първо вземи бангията и после ще мислиш за тия 1000 лева :razz:
vekarata - специалист
ОК! Благодаря за поканата.
piron45 - майстор
Не знам за другите, но аз съм с газов инжекцион на Фобос от 4г и не съм имал никакви проблеми. Настройва ми го лично шефа на фирмата Вендов. Човека определено си разбира от работата. Тогава още нямаше сервиза в София та ходих до Плевен да ми го монтират.Момчетата се постараха макар че не е никак лесно да вкараш нещо допълнително в коша на Корса при положение че ако си хвърлиш телефона няма от къде да изпадне.Не им правя реклама, а само изказвам личното си мнение. Ако се случи да сменя колата пак бих си сложил от същия инжекцион.
vekarata - специалист
Прочетох доста изказвания за Фобос.Добри са за сега.С леки забележки относно софтуера на компютъра /по-стария/ и екипа в София /2008-2009 г./ някои от младежите които работят там се отнасяли несериозно с клиента и за това препоръчват Плевен.Не знам,сега може да не е така.? :?
Аз от 1,5 години и 40 000км съм с Фобос и нямам проблеми. Настройвам си го сам. При повечето сервизи проблмеът не е в монтажа, а в настройката след това. Майсторите, кото не разбират от компютри, от основните принципи на работа на ДВГ или просто не им се занимава разчитат на самонастройката на системата, а това често не е достатъчно.
Така, че не толкова от значение каква марка е газовия инжекцион, а кой ти го слага и как ти го настройва.

Тема "Покупка на кола втора употреба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: