Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ЩЕ ПРАВЯ ПАРНО В КЪЩИ НЯКОЙ ИМА ЛИ СКИЦА ИЛИ ПРОЕКТ ЗА ДВУЕТАЖНА 80 КВ. КЪЩА КАК СЕ ИЗГРАЖДА ИСКАМ ДА СЛАГАМ И БОЙЛЕР

Пиши с малки букви !
Тани - модератор
Прочети темите подобни на твоята. Тук задай конкретни въпроси по които се двоумиш или няма информация!
bisplus - специалист
Ей айде стига с тези караници....kikondri ако искаш да ти се дадът по конкретни отговори просто трябва да направиш накакво описание на къщата, а най добре е някакъв чертеж, схема или снимков материал...след това да поясниш с какво ще я топлиш тази вода(с печка или с котел), каква би искал да ти бъде системата(отворена или под налягане), избрал ли си бойлер или.пък радиатори....въобще поне малко поинтересувал ли си се , ходил ли си в магазините кадето ги продават всички тези неща, там дават добри съвети и информация за елементите?!?! Е ако изпълниш някои от горните неща със сигурност ще се намери решение за броблема ти.....не става само с кажете ми и толкова, все пак това е форум направи сам а не дайте ми на готово! Ами за сега това от мен....а ти давай смело и ще чакаме някое матерялче!
bisplus написа:
Ей айде стига с тези караници....kikondri ако искаш да ти се дадът по конкретни отговори просто трябва да направиш накакво описание на къщата, а най добре е някакъв чертеж, схема или снимков материал...след това да поясниш с какво ще я топлиш тази вода(с печка или с котел), каква би искал да ти бъде системата(отворена или под налягане), избрал ли си бойлер или.пък радиатори....въобще поне малко поинтересувал ли си се , ходил ли си в магазините кадето ги продават всички тези неща, там дават добри съвети и информация за елементите?!?! Е ако изпълниш някои от горните неща със сигурност ще се намери решение за броблема ти.....не става само с кажете ми и толкова, все пак това е форум направи сам а не дайте ми на готово! Ами за сега това от мен....а ти смело и ще чакаме някое матерялче!
могло и да ми се обясни голямо мерси bisplus
Тани - модератор
Мисля , че същото ти беше обяснено , още няколко минути след като пусна темата! Явно е , че не знаеш какво искаш , но като прочетеш темите ще ти се поизбистрят малко нещата и ще можеш да зададеш конкретни въпроси - каква помпа , котел , слънчеви колектори евентуално и т.н. Когато си готов с въпросите , напиши ги , а аз ще изтрия всички постове за да се изчисти темата от ненужни коментари!
crez - майстор
kikondri написа:
ЩЕ ПРАВЯ ПАРНО В КЪЩИ НЯКОЙ ИМА ЛИ СКИЦА ИЛИ ПРОЕКТ ЗА ДВУЕТАЖНА 80 КВ. КЪЩА КАК СЕ ИЗГРАЖДА ИСКАМ ДА СЛАГАМ И БОЙЛЕР

Пиши с малки букви !
Аз ти отговорих в раздела "Направи си сам"темата ти е същата без да споменаваш за бойлер. Бойлерите със серпентина се свързват като радиатор,но се слага допълнително един кран на връщащата вода към котела който спира циркулацията когато котела не работи, а подгряваш на ток през лятото. Такива бойлери има на "елдоминвест" и в София до моста "Чавдар"на ЕТ"Светльо Шишков",неръждавейка,по поръчка за обем,размери и окачване,много са хубави и вечни но доста скъпи.

Тема "ПОМОГНЕТЕ С ПАРНОТО МОЛЯВИСЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: