• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 43
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
magi1m - помощник
Каца ми на чашата и не мога да се вредя от него.А го имам само от 3 месеца!Така се сближихме...ммм!Ама е конкуренция!Само на картофките не е фен за щастие. :lol:имам и клипче как пие ,ама не знам как да го кача :?

Прикачен файл

Picture 055.jpg
Picture 055.jpg (79.85 KиБ) Видяна 6577 пъти
magi1m - помощник
Скоро ще имаме поколение,може би!

Прикачен файл

Hera1.jpg
Hera1.jpg (74.63 KиБ) Видяна 6569 пъти

Прикачен файл

Picture 044.jpg
Picture 044.jpg (131.24 KиБ) Видяна 6569 пъти
peter_m - специалист
magi1m написа:
Каца ми на чашата и не мога да се вредя от него.А го имам само от 3 месеца!Така се сближихме...ммм!Ама е конкуренция!Само на картофките не е фен за щастие. :lol:имам и клипче как пие ,ама не знам как да го кача :?
Учи го да свири мелодии :yawinkle:
pavkatay - майстор
magi1m написа:
това е един от многото животински видове, които съм гледал вкъщи. само катерицата го конкурираше с любопитство и натрапчивост. но папагала го затворих в клетка още на втория месец- преди това нямаше. иначе е много социално същество и голям сладур( доста време имах и игуана -сладур също, ама никак не е социално животинче :lol: ). имали сме вкъщи доберман, булонка, различни гризачи,риби и птици,но най-много ми се понрави катерицата.
Илиян Илиев™ - майстор
Аз мисля да се развеждам. Жената не обича кучета и май ще я пращам при майка и. Цял живот сме имали кучета и сега ми е все терсене.
Стефан - майстор
Илиян Илиев™ написа:
...и май ще я пращам при майка и. .
Че ти нали живееше при майка и? Май тебе ще те пращат при майка ти :lol:
Илиян Илиев™ - майстор
Никога не съм живял при майка и. :wink:

Май ме бъркаш с някой друг.
Стефан - майстор
Възможно е, ама.... Не познавам друг форумец, който е присаден в Талянско :lol: Не ми се рови в хисторито. Иначе знаеш за кирливите ризи....
Илиян Илиев™ - майстор
Изрови каквото желаеш и го публикувай. Нямам нищо против. Най-малкото защото жената не позволява ризите ми да хванат кир. :lol:

п.п. Смешник. :butthead:
yasoo - специалист
Приятели, моля Ви помогнете ни, Дайте своя глас за Декси :)))
Само трябва след като ви се зареди снимката да сложите едно "Харесва ми / Like" :)))
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 7155468960

Ако "Харесва ми" не е активно, то се присъединете се към събитието от тук и тогава гласувайте :)

Благодаря Ви предварително!

Изображение
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 43

Тема "Домашните ни любимци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: