Мечтата на всяка домакиня
shampur - напреднал
Здравейте,бих желала да ми дадете някква идея как да сменя старите чамови вратички на шкафчетата с нови. Старите вече са се изкривили от слънцето ,което напича цял следобед. :?
А също така и да ми дадете идея дали мога да сложа и някакви шкафчета около камината ,която я сложихме в трапезарията. Какви плоскости да използваме? Камината не нагрява така силно отстрани,както нагрява отпред. Дайте идеи Моля. :-D

Изображение

Изображение
Последна промяна от shampur на вт май 11, 2010 6:02 pm, променено общо 1 път.
viko01 - специалист
взимаш размерите на вратичките и ги поръчваш в склад за плоскости.а колкото до камината помисли с кнауф като остави6 ниши за плоскости не знам да не стане някаква беля
shampur - напреднал
Аз за горните вратички предполагам как ще стане,но за долните просто незнам как ще се захванат за бетона след като се махне рамката от чама.
А Кнауф,нищо не ми говори :? :-D Потърсих в интернет ,но незнам какво имаш впредвид? :?:
pep - специалист
Kaмината освен да я зазидате някакси с газобетонови тухли така го виждам като идея :?
shampur - напреднал
То добре за тухли,но аз не искам да зидам :-D Бих желала да има шкафчета около нея за да мога да си прибера UPS-а и акомулатора и да има къде да си слагам дървата зимата. :-D
pep - специалист
Maлко ми се вижда мястото . Въобще идеята да се разполага покъщина около такава печка е леко съмнителна . Тръбите някак трябва да се скрият , без някаква конструкция за целта няма да се мине и да се оформи декоративно . Така някак си от газобетон , но по-скоро се обърни към специалист :
Изображение
Йорданов2 - специалист
Когато се сменят вратички, конструкцията остава. Спомни си вица за креватите и персонала...
А зидането най-добре да стане с огнеупорни тухлета, някой дето знае що е шамот и т.н.

Тема "Дайте идеи за шкафчета около КАМИНАТА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: