• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
8180 - майстор
Колега DEYCHEV,
Добре дошъл.
Оставям ти темата, въпреки моментното желание, защото има някакво развитие и дискутирате по същество.
Ще те помоля в бъдеще да ползваш бутона "Промени", когато искаш да допълниш предишния си пост.
Успех!
pavkatay - майстор
темата се получи добре, въпреки,че леко се дублира с тази за ел. винтоверт. въпреки това и двете теми са точно отговарящи на заглавието си.
по въпроса- този винтоверт с металния патронник не са ми го предлагали. най-вероятно е по-скъп. ако става въпрос за 10 лв. според мен си заслужава, за повече -не.
Армагедон - специалист
DEYCHEV на въпросното спарки не само частите му са китайски, но и сглобката му е там ( инфо на 100 %), този факт не го прави по - неконкурентен пред скила. Виж кое ти пасва повече в ръката, аз залагам на спаркито :!:
housedoktor - майстор
+ още един глас за Спарки
pavkatay - майстор
+1 за 'спарки', но като марка. в случая се сравняват винтоверт и бормашина. не сте чели внимателно :)
DEYCHEV написа:
нямам нито малка дрелка нито витоверт колкото ми се налага да пробивам толкова и да завивам та се чудя кое от 2-те е по мултифукционално или кое мога да заменя с китайче
DEYCHEV - специалист
Поставих тази тема и за хора който са домашни майстори т.е.жената все иска нещо да и се постави някаде - я рафтче я подвижна масичка на терасата абе идеи имат жените ама неможе да харчиш кой знае колко пари за инструменти та и винтоверт и бормашинка неможе избираш едно от двете и да не е скъпо . а ако взема супер китаец (райдер, акита,агояма) знам че няма да го видя повече -все ще е по сервизи абе искам с един куршум 4 заека хем да е винтоверт хем бормашинка хем да не е скъпо хем да издръжливо че за друго пари няма та ако има и други пообни машинки пишете
DEYCHEV - специалист
и да питам имали някъде тема за настолна бормашина
Kasper - специалист
Вярно че BR100 е китайско, но е много сполучлива машинка. Много леко, лесно се усеща кога я претоварваш и ако си внимателен ще ти служи дълги години(приятел роботи почти ежедневно с това в цех за дограма ... няма разваляне вече почти 2 години).
Скоро сменя патронник ... 7лв.!!!!!
Нама такава цена!!!

За Skil-a

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... =skil+6222

БЕГАЙ!!!
zillius - специалист
Oще един + за Спаркито.Много добра машинка и лека и ефективна.А цената за професионална марка си е направо смешна.Откакто го имам само с него пробивам всичко що е дърво и съм доволен много,има добър въртящ момент и доста обороти.Иначе за завиване ползвам Макита-винтоверт.
solo5 - майстор
В един цех видях как си работят с 2бр Спарки
едната - за бормашина, другата за винтоверт
  • 1
  • 2

Тема "sparky BR 100E vs skil 6222AA" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: