Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
boltik - специалист
Здравейте.Днес влязох в един магазин и там рекламираха очила с които гледаха на един телевизор едно филмче.Забелязах че на тях мигаше едно диодче.Веднага ги разгледах и открих че още имат бутон и място за батерии.Погледах малко с тях и обема който се получава е изумителен.По-младите ходят по-кината да гледат с такива очила.Какви са изискванията към ТВ зада може да се гледа с тях?
panalov - специалист
Телевизора трябва да е с 3D изображение.
nbr - специалист
или обикновен телевизор с 3Д филм за цветни очила от 1-2лв ;)
ben84 - специалист
По-интересното е като си купиш ТВ-то с цайсите за една не толкова малка сума, какво ще гледаш на него. Щото демото омръзва на втория час :lol:
На този етап май е удачен вариянта на "nbr" Такива филми се намират сравнително лесно. Че даже и на "ХХХ" попаднах веднъж :shocked:
Поздрави!

ПП http://bloodys.com/?p=3215
BAlexandrov - специалист
Тези очила с батериите са активни, технологията е различна от тази на киното. Аз също ги гледах наскоро - страшно много трептят!
boltik - специалист
Аз се поразрових вчера в гугъла но открих само такива за кино.Днес се порових в нета и до колкото подразбирам зависи какъв вид видео карта има монитора.Тези които се предлагат ставали само за определен модел телевизори.Така че продължавам да разучавам.А ето и нагледно 3Д очила и една камера.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
egx - специалист
Това с 3д-то според мен е поредния начин да ни вземат кинтите.Всеизвестно е, че в 90 процента, просто се залъгва окото.Е да, ще дават няколко мача от световното в 3д заснет вариант ама дали си заслужава.Няма спор, че това ще е бъдещето, но не смятам, че технологията, която се предлага в момента си заслужава.Поправете ме , ако бъркам.Извинявам се, че разводних темата.

Тема "Моля малко-повече за тези очила?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: