Мечтата на всяка домакиня
bullet - специалист
solo5 написа:
NEO MIDI-380 WH :? все едно съм в Матрицата (тези печки не спират да се клонират) :lachtot:
:lol:
А по същество - аз също съм за Раховец
solo5 - майстор
Прав си, същата е :?
Аз видях някакви други модели и затова си помислих, че не е :-D

P.S. И сега какво излиза: NEO=VOLTEL=KTN=CROWN=.............. :lachtot:
P.S. Би трябвало да има някакви съществени разлики иначе не е коректно да се продава един и същ продукт под различно лого :?
това не се ли води като подвеждаща информация и примерно КЗП и КЗК да се самосезират :?
dundurma - специалист
дидоооо по-добре секъндхенд ма убава,отколкото тези извращения.за около 300 пари,можеш да вземеш нещо качествено.
ebahti - майстор
я кажи надуваемия креват още ли не се е спукал??? :?:
solo5 - майстор
dundurma написа:
дидоооо по-добре секъндхенд ма убава,отколкото тези извращения.за около 300 пари,можеш да вземеш нещо качествено.
Аз съм на принципа - 300лв, ама нова и с 24 месеца гаранция :-D
А 1000-2000лв за печка не давам :lol:
Тази ще изкара 5-6 години и ще се изплати многократно
Преди седмица бях канен на маса с мръвки от такава печка, всичко си беше 6 точки :roll:
dundurma - специалист
тя десито кат ти дойде в гарсонката....ще видиш :lol: :lol: :lol:
zillius - специалист
Колега тази печка ,където си я харесал я има и под името Snaige и може би под още знайни и незнайни марки.Правят ги може би в Хасково или по-чотно в Китай(а от Хасково пазаруват само частите) и после само щампата на фирменото лого е различна! :-D Ето защо аз се отказах от този вариант и направих следния.Една фурна за вграждане Нео за 240лв. и двойка котлони Мастъркук за 90лв. И сега имам страхотна печка за 330лв.Вярно по-скъпо със 60-70 лв.,ама печка!
solo5 - майстор
аз не съм фен на печките за вграждане, както и уредите за вграждане
jekasus - майстор
От три години имам подобна фурна с два ел.котлона. Изображение Само че не е бяла ,а нераждавейка .Купих я за 140 лв. от Техномаркет.

Тема "Въпрос за готварска печка Crown" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: