• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
Просто е прерязъл S -овете за да не стърчи душа от стената.Слагате кълчища и няма проблеми.
Михайлов - специалист
Майсторът и днес няма да идва в апартамента да работи.
Но по телефона ми каза, че е намерил/купил нужните му удължители, ще ги сложи и всичко ще е наред със смесителя.
Тази сутрин нямаше мокра плочка, но като пипна около кранчето за стидена вода, ръката ми остава мокра. Около кранчето за топлата, всичко е сухо.
Теча е слаб, но го има :? .
Михайлов - специалист
Моят майстор си има лични ангажименти в момента (чака бебе) :) и още го няма. Направих си една снимка на огледалото, само дето лампичката му е изгоряла и още не съм си взела нова. Още не съм си намерила човек дето да ми свърже осветлението.

Прикачен файл

DSC00737aa.JPG
DSC00737aa.JPG (26 KиБ) Видяна 4667 пъти
dito - специалист
Михайлов написа:
Тази сутрин нямаше мокра плочка, но като пипна около кранчето за стидена вода, ръката ми остава мокра. Около кранчето за топлата, всичко е сухо.
Спи спокойно - най-обикновен конденз. Смятам да направя следствен експеримент в домашни условия за да докажа горното - отивам да си сипя бира. След малко ще пиша дали чашата е влажна. :drinkers:
pavkatay - майстор
Михайлов написа:
.......

А огледалото е избор на жена ми. Огромно е, имитира прозорец и т.нар. решетки не са дразнещи и не пречат :cool: .
:? :? :?
това си е чист офффтопик, но не се сдържах. а и коле..ъъъ...жката не каза ,че не носи шеги :lol:
Михайлов - специалист
Само дето нещо не я разбрах аз тази шега баш.
А и хич не ми е до шеги докато не мине ремонта.
Михайлов - специалист
Осветлението е сложено вчера. И вентилаторът и той, само дето вентилаторът са ми го сложили наопаки, казах на моят майстор и той каза, че ще ми го оправи. Дразни ме така наопаки!

Остана да се дооправи фугата, да се сложи меката връзка на мивката, да се оправи смесителят, да се мацне с фуга фикс, малко тавана да се пипне и май това е.

П.П. Последните 2 снимки са на осветлението в коридора.

Прикачен файл

DSC00756ее.JPG
DSC00756ее.JPG (30.31 KиБ) Видяна 4837 пъти

Прикачен файл

DSC00754яяя.JPG
DSC00754яяя.JPG (24.89 KиБ) Видяна 4837 пъти

Прикачен файл

DSC00757ее.JPG
DSC00757ее.JPG (29.59 KиБ) Видяна 4837 пъти

Прикачен файл

вввв.JPG
вввв.JPG (54.34 KиБ) Видяна 4837 пъти
jekasus - майстор
Близо два месеца за една баня и един коридор ? :?
Михайлов - специалист
Не, целият апартамент, но тук, в тази тема си пиша само за коридора и банята.

П.П. А и майсторът си имаше и лични проблеми и не е работил през цялото време.
jekasus - майстор
Добре .......... но фуга ,сифон за мивка, смесител . Ако беше в стил " Направи си сам" нямаше да задавам този въпрос.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20

Тема "Моята баня и коридор. Снимки: преди - по време на - след." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: