• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Niki72 - специалист
Друго да питам сега. Централна топла вода(ТЕЦ) няма да има в тази сграда. Значи този щранг за топлата вода няма да го ползвам и в банята и в тоалетната. Дали е добре да сложа 1 бойлер и 1 водомер само в банята и от там да пусна 2 тръби с алуминиева вложка в пода до тоалетната и кухнята? Разстояниео е около 6 метра. Така няма да слагам втори водомер и 2-ри бойлер.
Тръбите с какво Фи трябва да са за ВиК?
Имам и един водомер-чисто нов-от тези мокрите, но е купен отдавна-чух че не ставал-трябвало да е произведен до 5години-така искали ВиК ? :?
Niki72 - специалист
jekasus написа:
Ще вградиш една структура за вграждане в стената на заден план Изображение и като гледам тръбата ф110 зад нея е пак мръсен канал .Връзваш структура към нея . Има тесни мивки около 20 см, за нея не мога да преценя от двете снимки,все ще има местенце. :)
Eто ги в мащаб, като не съм вкл. 110-ките вляво-те ще намалят помещението с поне 13-14см ако залепя картон на тях, а и отзад и от другата страна също ще се намали помещението с по 2-3 см. Реално светла полощ остава с около дължина 95 и ширина оклоо 80см Къде мога да сложа една малка мивка и колко да е малка?
Изображение
Изображение
pavkatay - майстор
Niki72 написа:
Друго да питам сега. Централна топла вода(ТЕЦ) няма да има в тази сграда. Значи този щранг за топлата вода няма да го ползвам и в банята и в тоалетната. Дали е добре да сложа 1 бойлер и 1 водомер само в банята и от там да пусна 2 тръби с алуминиева вложка в пода до тоалетната и кухнята? Разстояниео е около 6 метра. Така няма да слагам втори водомер и 2-ри бойлер.
Тръбите с какво Фи трябва да са за ВиК?
Имам и един водомер-чисто нов-от тези мокрите, но е купен отдавна-чух че не ставал-трябвало да е произведен до 5години-така искали ВиК ? :?
тези с ал.вложка не са най-добрия вариант в случая. по-добре е ппр
jekasus - майстор
Niki72 написа:
jekasus написа:
Ще вградиш една структура за вграждане в стената на заден план Изображение и като гледам тръбата ф110 зад нея е пак мръсен канал .Връзваш структура към нея . Има тесни мивки около 20 см, за нея не мога да преценя от двете снимки,все ще има местенце. :)
Eто ги в мащаб, като не съм вкл. 110-ките вляво-те ще намалят помещението с поне 13-14см ако залепя картон на тях, а и отзад и от другата страна също ще се намали помещението с по 2-3 см. Реално светла полощ остава с около дължина 95 и ширина оклоо 80см Къде мога да сложа една малка мивка и колко да е малка?
Изображение
Изображение
Слагаш мивката на стената с тъбите , долу-горе съм ти дал размера на мивка 20см на 50 см ,може и да има по-къси. колкото и да е тясно ,не е място за спане ,а за друго :-D Ако те напъне и другата тоалетна заета ,хич няма да ти е тясно :lol:
Niki72 - специалист
Изображение

Uploaded with ImageShack.us

или както е цопнах сега вдясно май по ще има как да е хвана на тухлите, че вляво са 110-ките по целята стена ? Така добре ли е? 20х50 е тази мивчица-незнам има ли такива или 20х40. Ако не намеря в магазините, може от някой влак да развия :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Ще мога ли да събера тоалетна чиния и малка мивка в това WC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: