Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Тани - модератор
Като направи на тъщата сам ще се убеди , че съмненията са му били неоснователни! Жалко само , че няма да му се сбъдне първоначалната идея :-D :-D :-D
Emerald - модератор
Тани написа:
Като направи на тъщата сам ще се убеди , че съмненията са му били неоснователни! Жалко само , че няма да му се сбъдне първоначалната идея :-D :-D :-D
Блазя и на тъщата с такъв зет. :lol:
Стефан - майстор
Тани написа:
Като направи на тъщата .....
Къде виждаш това за тъщата? В изтритото ми мнение от всезнаещите СИЛОВИ модератори ли? Така се получава, когато нямаме аргументи, имаме бутонче за изтриване на неудобното мнение :lol:
Някой може ли да ми даде съвет за тавана.Много ми се ще да е гипсокартон,но майсторът ми предлага да го направя с хътър.Гипсокъртонът не бил 100% влагоустойчив и може да ми саздаде проблеми по-нататък.Ако имате някакво мнение моля ви отговорете ми.
Тани - модератор
До сега не си ли имал таван? Той 100% влагоустойчив ли беше? Импрегнирания (зеления) гипскартон е значително по-влагоустойчив от предишния ти таван , а и при наличието на въздушна възглавница над картона дори без вата (която е препоръчително да си сложиш) вероятността от поява на мухъл е значително по малка да не кажа невъзможна в сравнение с предишния ти таван.

Хънтъра пропуска парите над него и познай какво става като попаднат на студения таван над него? А там няма никаква вентилация! Къде според тебе е по-вероятно да се появят проблеми?
HeYkpoTuMa - помощник
dechev написа:
Този токушто го завърших,не може да не си виждал,ама аз да си се похвала :-D
Дечев колко пари излиза този таван грубо и от къде купи плоскостите?
А какво ви е мнението за опънат таван в банята ?
На този адрес : http://decomatbg.com/comparison.php пише че издържа до 100л. 1 кв.м някакви впечетления ?
А и тези сюжети (в дясно) изглеждат доста добре за баня според мен.

Прикачен файл

sujet.jpg
sujet.jpg (39.92 KиБ) Видяна 6145 пъти
Emerald - модератор
Принципно, то не е и кой знае колко необходимо да ти задържа евентуален теч в банята. :? Но опънатия таван разбира се е супер. Само че и цената му е супер. :lol: Не си заслужава парите които искат за него в България според мен.
dechev - специалист
HeYkpoTuMa , изв. чак сега видех ,че питаш към 5,6 лв. бяха платната 60/60 влагоустойчиви отделно профилите не си спомням от един склад във Видин ,като видех от кога е въпроса :datz: ми не съм видял.
Sphinx - специалист
Колко взимаш на квадрат dechev?

Time2burn, а по твоя начин колко излиза квадрата за окачен в банята? :?

Тема "какъв таван в банята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: