• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
viko01 - специалист
Има фирми който изработват по поръчка.виж в Бауцентрум ако имате във Варна
25th Hour - специалист
Близо до толкова, че сегашното решение не ми харесва. Колега ми е писал на лично. Ще видя дали може вратичка по размер и прахово...
pavkatay - майстор
ebahti написа:
точно за 2мин. работа- с малка флекса и диск неметал........е без пепел нема да мине
+1. не е никак страшно ако е по-малък отвора. проблем е ,ако е по-голям :-D
funlive - специалист
Аз си взех от магазините на Боро. На рамката има регулируеми магнити, така че като залепиш плочката на капака да може да я регулираш до нивото на останалите плочки. Има всякакви размери и започват от 20/20
Ако това не те задоволява и не си със съвсем леви ръце може да си купиш комплекта от магнити и метални пластини и да си я направиш.

ПС: За да няма течове, след като монтираш капака - фугирай със силикон и след изсъхването му прорежи със макетно ножче
Stass - напреднал
funlive написа:
ПС: За да няма течове, след като монтираш капака - фугирай със силикон и след изсъхването му прорежи със макетно ножче
понеже и на мен ми е на дневен ред монтиране на ревизионна вратичка, искам да попитам този силикон с който трябва да се фугира, какъв точно е ? От онзи санитарния силикон дето се ползва в ъглите, или пък е някакъв акрилен пълнител ? В крайна сметка, идеята ми е, ако ми се наложи да мога да резна фугите с ножче, вместо със флекс и диск за неметал.
Благодаря !
funlive - специалист
с този с който фугираш ъглите
freeqwerty - специалист
Stass написа:
funlive написа:
понеже и на мен ми е на дневен ред монтиране на ревизионна вратичка, искам да попитам този силикон с който трябва да се фугира, какъв точно е ? От онзи санитарния силикон дето се ползва в ъглите, или пък е някакъв акрилен пълнител ? В крайна сметка, идеята ми е, ако ми се наложи да мога да резна фугите с ножче, вместо със флекс и диск за неметал.
Благодаря !
Разбира се,че ще е с ножче.
  • 1
  • 2

Тема "Сервизна вратичка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: