Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте,

Купихме си пералня INDEZIT WIDL 126 S от магазин за стоки с транспортен дефект.При първото пускане почна да издава доста силен шум при завъртане на барабана.Мисля,че е лагер но все пак съм лаик и бих желал да чуя и мнението на специалисти.Благодаря!
sstefanov - майстор
Тук има специалисти, ясновидци няма.
skrijo - специалист
Най - добре утвори я и виш да ли е от лагера . :wink:
velsi - Почетен майстор
skrijo написа:
Най - добре утвори я и виш да ли е от лагера . :wink:
Ужас! :shock:
sstefanov - майстор
Какво означават "утвори" и "виш" на български?
Mc Queen - специалист
Този уред сигурно си го взел с някакво намаление заради дефекта. Предполагам, че е бил "козметичен"
От магазина запознаха ли те с подробности по гаранционните условия? Какво се признава в твоя случай като дефект?
Не можеш ли да извикаш квалифициран техник да констатира и отстрани проблема?
stefan_gb - специалист
breadfan написа:
Здравейте,

Купихме си пералня INDEZIT WIDL 126 S от магазин за стоки с транспортен дефект.При първото пускане почна да издава доста силен шум при завъртане на барабана.Мисля,че е лагер но все пак съм лаик и бих желал да чуя и мнението на специалисти.Благодаря!

Може да е смешно но се е случвало - махнахте ли фиксиращия елемент които застопорява барабана кум корпуса на пералнята при пренос поставен в завода?
Благодаря за отоговорите,относно фиксиращият елемент(ако се отнася за 4 болта на барабана) изобщо ги нямаше :)и е възможно от там да е проблема.Има 12 месеца гаранция ,така че ще се възползвам от нея най вероятно.Остава само разнасянето напред назад:( .Но ако имате още идеи давайте.Благодаря ви още веднъж!

Тема "Проблем с Indezit WIDL 126 S" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: