• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
Петрво - напреднал
Евала колега! :)
skartalov - специалист
Петрво написа:
Евала колега! :)
Мерси колега!
Сега правя едно портманто, което е доста смело откъм кич за този апартамент. Ще го пусна скоро тук.
niki_sap - специалист
Много гот - изчистено и добре изглеждащо! Имам само една забележка или по-скоро съвет. Става дума за кухнята и комина - на снимката не се вижда много добре, но предполагам ъгловите лайсни са алуминиеви - малко накъсват целостта на гърба на кухнята. ако са в цвета на гърба или въобще без найсни, може би ще се получи по-добре. И пак по отношение на целостта на гърба - мисля, че би се получило още по-добре ако облечеш целия комин или с тъмно кафевия цвят на гръбчето или с белия цвят на горните шкафове, защото в момента се получава едно ненужно жълто петно от тази стена.
shadowman - майстор
Определено всичко изглежд ОК, само лайстните за който пише niki_sap не ми харесват, но добрите снимки прикриват.
Петрво - напреднал
Абе колега,от къде го взе тоя диван в хола,че тука имам едни стари клиенти и ме карат да им права диван,а меката мебел не е моята сила.
skartalov - специалист
shadowman написа:
Определено всичко изглежд ОК, само лайстните за който пише niki_sap не ми харесват, но добрите снимки прикриват.
:-) Да, стените са толкова криви, че трябва да си виртуоз да се замаже положението. Лайсните не станаха от най- добрите, наистина.
skartalov - специалист
Петрво написа:
Абе колега,от къде го взе тоя диван в хола,
Магазин "ZONE for HOME"
niki_sap - специалист
Ами боядисай стената бяла тогава. Или кафява - предполагам може да намериш дори и лъскава бяла боя за да наподобява шкафа.
sezoni1 - напреднал
много е хубаво.БРАВО. със здраве да се ползва.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Нов апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: