Майтап няма - утре пращам човек да кърти с едно старо Хилти, ама ми се свиди, че имам само едно шило за него - много трудно намирам със стария захват - хексагон. Пък за китайците изобщо не ми е свидно - те са два милиарда и са евтини 

Nikolow написа:Ще се разбере истината за съединителя като го отворя за смазване.Обещавам снимки отвътре.Няма да е лошо да го покажеш и отвътре. Моя е още в гаранция и не искам да го отварям че смятам да се възползвам от гаранцията
Оставам с впечетление ,че доста хора ползваме за професионални нужди по едно китайче.Май точно в диапазона на леките къртачи китайците са уцелили златната среда качество/цена.
mirk написа:И моя е в гаранция,ама няма грижи.Смазването на опашката е задължително,като свършиш забърсваш хубаво каналите.Nikolow написа:Ще се разбере истината за съединителя като го отворя за смазване.Обещавам снимки отвътре.Няма да е лошо да го покажеш и отвътре. Моя е още в гаранция и не искам да го отварям че смятам да се възползвам от гаранцията
Оставам с впечетление ,че доста хора ползваме за професионални нужди по едно китайче.Май точно в диапазона на леките къртачи китайците са уцелили златната среда качество/цена.Смазването с прясна грес при всяко слагане на бургия или шило достатъчно ли му е.
mirk написа:Аз съм забелязал че след въртене на превключвателя от горе за спиране на въртенето после трудно включва в режим къртене - машината си трака не се върти и при натиск на шилото не къртиняма да се косиш,този превключвател малко се поизносва,ако имаш сръчни ръце се оправя и само това е кусура на тези.....странна работа. След неколкократно превключване на въпросния превключвател се оправя. Чакам го да спре напълно и да го нося в магазина
marian1 написа:...Днес се обадих в Айнхел - ( дали не се превежда "Един Ад"? )...От немски "ад" - Hölle или Hoelle. Чете се "хьоле". Стига сте писали глупости за това един ад. Иронията е ясна, ама преди време видях един бухал пак го беше писал т'ва да единия ад ...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: