Дайте някой дето пломбира водомери в София. Мога и сам да си сложа пломбите ама нямам... В Софийска вода ме карат да чакам 10-тина дни поне, а аз нямам това време трабва ми до ден-два.....
Мерси предварително...

Мерси предварително...
 Ако са нови -няма проблеми - процедираш по гореописания от мен начин .Техника да заприше и първоначалните показания
 Ако са нови -няма проблеми - процедираш по гореописания от мен начин .Техника да заприше и първоначалните показания  ама още помня какво съм вършила, та дори и 7 месеца преди днес.
  ама още помня какво съм вършила, та дори и 7 месеца преди днес. . И за ваше спокойствие ще ви кажа, че нямаше никакви санкции! Естествено, че преди това се обадих на Софийска вода за да попитам дали ще ме глобят ако направя описаните действия. Служителката полюбопитства какво налага смяната на водомерите и след като я уведомих, че е поради ремонтни дейности, ми отвърна "сменяйте ги, няма проблем".  А аз предпочетох да си купя нови, защото старите ми бяха от преди четири години, пак с пломби, но като се свалят от инсталацията, поради изискването да са проверени най-рано две или три години преди повторното им монтиране, трябваше отново да минават през лаборатория - този процес всъщност отнема най-дълго време.
. И за ваше спокойствие ще ви кажа, че нямаше никакви санкции! Естествено, че преди това се обадих на Софийска вода за да попитам дали ще ме глобят ако направя описаните действия. Служителката полюбопитства какво налага смяната на водомерите и след като я уведомих, че е поради ремонтни дейности, ми отвърна "сменяйте ги, няма проблем".  А аз предпочетох да си купя нови, защото старите ми бяха от преди четири години, пак с пломби, но като се свалят от инсталацията, поради изискването да са проверени най-рано две или три години преди повторното им монтиране, трябваше отново да минават през лаборатория - този процес всъщност отнема най-дълго време.