• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 20
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
сола 180 написа:
Абе jekasus останал съм с впечатление , че бачкаш нещо като нас(строителство де).Много ясно , че ще продължи ремонта 2 месеца, като видим , че клиента е лабав и не бърза вземаме и други обекти междувременно. :-D :-D :-D

Добре Михайлова, добре.Не им се връзвай, важно е на теб да ти харесва.
Повечко такива клиенти да имаме,дето не бързат :lol: А иначе хубаво става ,просто не съм свикнал толкоз време да се бавя в една баня .
pavkatay - майстор
а това кривото на снимка 754 яяя и снимка 756ее фигура от картон ли е или само от боя :?
Михайлов - специалист
Лилавите фигури на тавана са мазилка (не знам как се казва) - като на снимката (само че снимката е гадна), никъде нямам картон или окачени тавани. Не харесвам.

Прикачен файл

dsc00513_159.jpg
dsc00513_159.jpg (43.71 KиБ) Видяна 5193 пъти
Михайлов - специалист
Днес майсторът ще налепи первазите в коридора и кухнята (от гранитогреса), държа си на тях, первазите да са си от гранитогрес. Надявам се до края на тази седмица ремонтът ми да приключи.
pavkatay - майстор
изглежда като линия правена на ръка (криво):? . може би е от снимката
Михайлов - специалист
Не е криво. Накрая, когато всичко е готово, ще се постарая да кача максимално оптимални и реални снимки, ама това винаги ще си останат снимки и някакси ефекта и атмосферата се губят, хаха :razz: .

П.П. Фигурите на тавана са идея на майстора ми. Аз не бих се сетила.

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (11.34 KиБ) Видяна 5185 пъти
Михайлов - специалист
Поредният гаден ден. И днес майсторът ми няма да идва. И вчера го нямаше. Има си основателна причина, но досега можеше да е свършил с всичко. Нервно ми е и ми е притеснено, толкова малко остана, дет се вика съм на финала и не мога да пресека финалната линия. Някой да ме гръмне, а?
Михайлов - специалист
И днес нямам майстор. А трябваше.
Ама пък имам уверението за утре.
Даже си взех отпуск от работа за утре за да помагам с каквото мога на майстора само и само да се приключи вече.
И все пак - най-важното е да дойде :? .
chapara - майстор
Власите се давят на края....... :wink:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 20

Тема "Моята баня и коридор. Снимки: преди - по време на - след." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: