От година и нещо се правя цигари с цел икономии. Да ама споследното увеличение на акциза и това стана нерентабилно! Та ако някой знае как се обработва тютюна за да е годен за пушене, да вземе да ни светне. Ще съм безкрайно благодарен!!    

. до вечерта 2 и половина 3 кутии при нормално темпо. ако има запой съм стигал до 100
 . до вечерта 2 и половина 3 кутии при нормално темпо. ако има запой съм стигал до 100   цигари за деня. спирал съм ги за 4 години , после пак пуших и сега от 5 години не пуша. наистина не си струва разправията с обработкта на тютюн. просто спри да пушиш. никога, когато не съм пушил не съм се сещал за цигара-не ми пречи. при някой се изживява по-тежко
 цигари за деня. спирал съм ги за 4 години , после пак пуших и сега от 5 години не пуша. наистина не си струва разправията с обработкта на тютюн. просто спри да пушиш. никога, когато не съм пушил не съм се сещал за цигара-не ми пречи. при някой се изживява по-тежко  , но е въпрос на решение. това с по-малкото цигари за деня не става-или, или. сега понякога пуша пура и зимно време обичам понякога да си паля наргиле,но не гълтам дима и много рядко ми се занимава
 , но е въпрос на решение. това с по-малкото цигари за деня не става-или, или. сега понякога пуша пура и зимно време обичам понякога да си паля наргиле,но не гълтам дима и много рядко ми се занимава
naB4o написа:Вземи си електронна цигара

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: