Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Армагедон - специалист
Конструкторите на совалката Чаланджър ряпа да ядат :lol: :lol: - в контекса на думите си имам в предвид сръчността и находчивостта на колегата :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Последна промяна от Армагедон на пон май 24, 2010 6:28 pm, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
Обоснови се какво не ти харесва, вместо да плюеш. Да не би купешките бетонобъркачки да са по-добри? За по-красиви, да. Съгласен съм отчасти. Моята със сигурност ще ме надживее :lol:

mita6kiii,
Подготви се за критика от хора, които не могат да сътворят даже и подобна самоделка. :lol: Не им обръщай внимание. Моето буре прави 24 об/мин. Покажи със снимки как се изсипва материала след разбъркване.
mita6kiii - специалист
В по-горния ми пост малко неподготвено отговорих за оборотите на самия съд, всъшност са 15.Правя доуточнението защото оборотите си имат значението, а тези моите мисля че съм ги налучкал що годе добре за такива габарити на работния съд.
Стефан - майстор
Не знам за теб, но аз не работя с налучкване. При моята конструкция съм се постарал да направя всички предварителни проучвания, всеки един елемент е изчислен така, както аз знам. Единственото слабо място са ми двете ходови колела, но не успях да намеря по-добри по време на изработката. Мисля по въпроса за транспорт след лек автомобил.
Spokoiniq - майстор
И как ще узакониш тоя прицеп?Ще ти легне колкото купешката...
inspo - майстор
Spokoiniq написа:
И как ще узакониш тоя прицеп?
Никак .По добре да си вземе ремарке за случая , хем ще може да го ползва и за други цели .
Стефан - майстор
Spokoiniq написа:
И как ще узакониш тоя прицеп?Ще ти легне колкото купешката...
Прав си. Казах го без да се замисля. Мисълта ми беше, че съседа има магаре с каручка, и.... там не трябва узаконяване. Една бира, и съм готов. :lol:

Ама Вие се чудите как да се закачите за мен. Естествено, че ще се превозва с ремарке :lol:
mldm - специалист
mita6kiii с какъв ел. двигател е задвижването?Доколкото виждам на снимките е от пералня" Роса".Иначе добре си я избарал.Поздравления!
inspo - майстор
Никой няма намерение да се заяжда ,просто коментираме .
Стефан написа:
Мисля по въпроса за транспорт след лек автомобил.
:prost:
velsi - Почетен майстор
Тъй де. Магарето ще върви след автомобила. :lol:

Тема "Направих си бетонобъркачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: