Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ArturDent - Почти Безобиден
Стефан, личи си руската школа, това на ядрен взрив ще издържи (от тия
по-малките, локалните). Не си пестил материала! И магарето малко ще му е трудно да помести това....нещо.

А за автора на темата - баси как изчисли предавателното число? Много яко!
Стефан - майстор
ArturDent написа:
А за автора на темата - баси как изчисли предавателното число? Много яко!
Има си формули за всичко. Жалко, че си учил в моя интитут :lol:
mita6kiii - специалист
Какви формоли, гледаш си часовника и броиш! В началото мислех двиг. направо да предаВА на голямото колело от пералня, но ми се видяха високи оборотите и затова сложих това междиното.А освен това, както забелязаха някои, двигателя е малък и по този начин колкото намалявам оборотите на съдъ толкова ''вдигам'' мощноста на двигат.
Стефан - майстор
mita6kiii написа:
Какви формоли, гледаш си часовника и броиш! В началото мислех двиг. направо да предаВА на голямото колело от пералня, но ми се видяха високи оборотите и затова сложих това междиното.А освен това, както забелязаха някои, двигателя е малък и по този начин колкото намалявам оборотите на съдъ толкова ''вдигам'' мощноста на двигат.
Кажи, че се шегуваш. Но, ако говориш сериозно, спирам да коментирам. Ще си изтрия и постовете, за да не се излагам.
LazarGanev - "Велик майстор"
Стефчо какво не ти харесва империчния метод на mita6kiii?
mita6kiii - специалист
Погледнете пак снимките, това е проста самоделка , не е бетоновоз! Ако искате споделете ги тия формоли, за да ги знаят тези колеги които някога решат да си правят нещо подобно. :lol: :lol: :lol: :lol:
piron45 - майстор
Браво момчета, добри са ви машинките. Надявам се да си вършат добре работата по предназначение. Миташки ако вдигнеш казана малко нагоре ще събира повече мателиал. Купешката събира до 8 цинкови кофи.
Аз понеже нямах време да правя самоделна та си купих една от Практикер. Върши ми чудесна работа, вече си изработи парите няколко пъти.
Успех на всички мераклии
Стефан - майстор
LazarGanev написа:
Как да ти отговоря? Ами, аз предпочитам да си изчисля всичко предварително, а не да рабоня с налучкване. И часовник в ръката. :lol:
webcambg - специалист
Колеги - няма нищо странно да го правиш и с часовник в ръка :-D
Все пак важен е резултата и това, че той задоволява майсторите на бетонобъркачките!
Браво за начинанието и на двамата и за това че споделяте снимков материал - успех и в бъркането на бетонЯ! :-D :-D :-D
Илиян Илиев™ - майстор
Стефан написа:
LazarGanev написа:
Как да ти отговоря? Ами, аз предпочитам да си изчисля всичко предварително, а не да рабоня с налучкване. И часовник в ръката. :lol:
Те хората са го изчислили преди тебе. И то много отдавна. Достатъчно беше да се разходиш до магазина с фотоапарат в ръка, а не да хвърляш материал като за една лятна кухня в направата на мини бетоновоз. :lol:

Тема "Направих си бетонобъркачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: