• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Johny - майстор
На някой да му се намира sPlan 7.0, но английска версия? Два часа ровя из нета и уж английска, а накрая се оказва, че е на руски. Не че е лошо, но не върви на всички машини. Демо естествено, че не върши работа.
Помощ за колега.
darken_nz - специалист
И аз имам интерес.
Ползвал съм програмата и ми харесва.
На седмицата намерих една, но беше демо иначе много ми хареса.
Има повече елементи.
Така и не успях да си намеря свястна пълна версия.
И си останах пак на шестицата.
nyagolov - напреднал
Колега виж на лични, мисля, че ти я изпратих, но руската версия.
Johny - майстор
nyagolov написа:
Колега виж на лични, мисля, че ти я изпратих, но руската версия.
Там е проблема, че човека е в чужбина и руския става на йероглифи.
Мерси!
Между впрочем - писмото се е загубило по трасето. :-D
nyagolov - напреднал
Здравей, провери на лични пак.
Руската версия и при мен излизаше размазана, но си промених шрифтовете в Windows-a, някои от шрифтовете не работят на кирилица.
Johny - майстор
Как си променил шрифтовете? Добавил си нови кирилски - така ли?
Аз имам 600-700 шрифта качени и при мене всичко е ОК, но искам да помогна на друг човек.
За да работи добре кирилицата, трябва още при инсталацията навсякъде да се зададе български език.
PS Писмото пак го няма, но аз съм ти написал и когато ми отговориш, със сигурност ще го получа.
nyagolov - напреднал
"Как правилно да си настроим Windows XP да работи с кирилицата

В настоящото ръководство, съм засегнал един доста често наболял проблем - настройката на Windows XP за коректна работа с програми на кирилица, а също така и коректното изобразяване на кирилицата в самата операционна система.

За да сте сигурни, че кирилицата ви ще работи нормално в Windows XP, трябва да следвате следните инструкции:
1. Отворете Start > Settings > Control Panel,
2. С буквата "R" от клавиатурата се придвижете до Regional and Language Options,
3. Натиснете "Enter" и в новоотворилият се прозорец дайте два пъти CTRL+Tab докато стигнете до Advanced Tab,
4. Дайте веднъж табулатора и ще трябва да чуете следното: "Select a language to match the language version of the non-Unicode
programs you want to use:" и след това може би, по подразбиране езикът е Английски, в това падащо меню се предвижете със стрелките докато стигнете до Bulgarian (Български език) и след това затворете прозореца с Ok. Най-вероятно системата ви ще поиска рестарт, дайте й го и след него, би трябвало, всички програми, които използват кирилица, да работят коректно.

Забележка! Това не важи за езиците за писане, т.е. тази настройка не настройва езикът на писане на вашата клавиатура, а само казва на Windows, че на този компютър ще се ползват програми, които имат менюта написани на кирилица.

Автор: Георги Живанкин."
Това направих на лаптопа за да ми тръгне Splan-a и ACADE само, че руската версия.
От тук я изтеглих
http://depositfiles.com/en/files/h07eq37jf
А това е сайта им
http://www.abacom-online.de/uk/default.html
Johny - майстор
С триста зора намерих английската версия. Ако на някой му трябва, пращам на имейл.
Здравей Johny може ли да ми дадеш тази версия, която си намерил(ако е английска) на email:
pvldimitrov@abv.bg
или на ЛС
  • 1
  • 2

Тема "sPlan 7.0" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: