Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
lyubo_lvl - помощник
Колега ISOMAX, имах огромното желание да си взема Изоеласт, но не си заслужава да дам 60лв само за доставка...Все пак за в бъдеще е добре да поддържате някаква наличност при дистрибуторите си...
Сега по темата:
Гаража е 28кв.м и съм взел 120кг Изомак 0 и 40кг. Изомакс А. Освен това съм взел две ролки стъклена мрежа. За най-отгоре съм взел 40кв.м. HDPE мембрана. Надявам се всичко това да е достатъчно...
ПС. Колко време да изчакам замазката преди да положа Изомакса? И проблем ли ще е ако между полаганията на слоевете има превалявания, тъй като според прогнозата има вероятност за слаби следобедни превалявания...
Ето и как изглежда гаража:
Изображение
Последна промяна от lyubo_lvl на съб май 29, 2010 1:20 am, променено общо 1 път.
bat_al_a - специалист
:? Не те разбрах, ти грундиране ли ще правиш на гаража, или цялостна хидроизолация , защото за тази квадратура, са крайно, да не кажа немислимо недостатъчни количествата, които си закупил lyubo. Освен това ще влагаш и мрежа като армировка, доколкото разбирам, която допълнително вдига разхода на материала за изолация.
lyubo_lvl - помощник
Една нула в повече .... извинявам се. 28кв.м
ISOMAX - специалист
lyubo_lvl: Дистрибуторите сами определят какво да закупят и да поддържат на склад, а не ние.

В отговор на питането: Първо, количествата се достатъчни, но щеше да е добре да преобладава ИЗОМАКС-А. Нека замазката да е изсъхнала напълно преди да полагате грунд и хидроизолация, т.е. 2 топли дни като тези напоследък. Трябва да следите времето и да прецените работата си, така че да има най-малко 3-4 часа след като сте намазали преди да завали. Ако това е изпълнено и положения слой е изсъхнал, може да вали колкото си иска :)

Поздрави!

Тема "Хидроизолация на покрива на гараж покрит с пръст" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: