Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
sek.1 - специалист
evdoki написа:
Дори и под 1 мм ламарина може да се заварява с телоподаващо. Ако пък ли ще напъваш крана постоянно, завари първо кръпка от по- дебела ламарина, и след това крана за по- дебелата ламарина
Някъде по нагоре в темата човека беше написал че със заварка не става по къкви причини не знам но заварката е най добрия вариант.
Йорданов2 - специалист
shpaci написа:
Ако обичате давайте разумни предложения, а не спамете темата.
Най-разумното е да се откажеш от тази идея, така или иначе е забранено организирането на ГСМ база по местоживеене.
Mc Queen - специалист
sek.1 написа:
Някъде по нагоре в темата човека беше написал че със заварка не става по къкви причини не знам но заварката е най добрия вариант.

Съгласен съм с тебе колега
Най-вероятно вече го е напълнил с гориво и сега вече със заварка е по-сложно.

Ако е така.
Препоръчвам да си вземе нов варел от някой канал за смяна на масла ( не взимат скъпо )
Да си завари муфата за крана
И чак тогава да налива гориво

Или един колега по-горе му е пуснал линкове за помпа
sek.1 - специалист
През последните двайсетина години съм заварил муфи капачки и още куп неща на поне десетина варела пълнени с къкво ли не преди това има си технология и като знаеш къкво правиш няма нищо страшно. Единя метод е измиване с вода и някъкъв миещ препарат от типа на верото след което варела се пълни с вода почти до мястото на заварката и се заварява . Втория начин е обдухване с инертен газ от рода на аргона по време на заварката. Иначе и маслото гърми по някога.
karimddd - напреднал
а защо не пробваш да намериш стар резервоар от
камион
shpaci - напреднал
Благодаря на всички Колеги за помощта и отделеното ми внимание.Решението Ми е да слагам черна тръба която да захвана чрез телоподаващо или спойка и на нея кран .

Тема "Монтаж на кран на Варел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: