• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Hi iskam da mi pomognete vuv vruzka sus osvetlenieto oka4eniq tavan kupih si ot blizkiq magazin edin markuch koito 2pati obikalq tavana za po silna svetlina no svetu superr slabo trqbva da e tumno vuv staqta da se zabeleji daite savet kakvo da si kupq i ot kade 6te sam vi mnogo blagodaren ,sus markuchi ili sus alminicventni lampi nz 4akam komentari :D) 10 predvariteln0

Кирилица!
vasilrig - специалист
дай някви размери на това скрито,дъги има ли,колко пада от тавана,борд има ли,колко е дълго
KnauFer - специалист
Най-добре с LED лампи - свети силно,икономично и има около 15 000 часа живот ;)
negramoten - специалист
vasilrig написа:
дай някви размери на това скрито,дъги има ли,колко пада от тавана,борд има ли,колко е дълго
Баш това дай.
KnauFer - специалист
negramoten написа:
vasilrig написа:
Баш това дай.
чета в профилът ти че продаваш светодиоди?!
Колко лев ще ми струва червен диод с сила 3W или какъвто има най-силен
Ако ми хареса цената ще взема доста :) :?:
negramoten - специалист
Аз или vasilrig?
Ако е за нен, аз произвеждам неон, не продавам светодиоди и изобщо не харесвам светодиодите за скрито осветление, но това не значи да не си слагш. :)
KnauFer - специалист
negramoten написа:
Аз или vasilrig?
Ако е за нен, аз произвеждам неон, не продавам светодиоди и изобщо не харесвам светодиодите за скрито осветление, но това не значи да не си слагш. :)
да,теб питах :)
Добре а ниско индукциони лампи произвеждаш ли ?
Ако ,не - знаееш ли откъде мога да си купя на добра цена ?
jimmy_bar - специалист
използвай Т4,цената е ниска осветлението силно http://www.napravisam.bg/index.php?id=visuals&sid=195
KnauFer - специалист
jimmy_bar написа:
използвай Т4,цената е ниска осветлението силно http://www.napravisam.bg/index.php?id=visuals&sid=195
след време започват да бучат :) Казвам ви,по-добро от ЛЕД осветлението няма ... малко е скъпо (още) но е добра инвестиция а и разхода на ток е около 2-3 пъти по ниско от пурите а отдава същото количество лумени ..
negramoten - специалист
Правил съм индукционна лампа, което всъщност се прави доста лесно. Просто след пълненето на тръбата се разпояват електродите, правят се намотки в двата края и се използва трансформатор с висока честота (30 килохерца) и лампата свети. С електроди, обаче свети по-силно и не виждам смисъл да се правят по този начин при положение, че може да се използва един и същ трансформатор за захранване със и без електроди. Колкото до това кое е по-икономично - със сигурност неоновите тръби дават по-висок светлинен добив при по-ниска консумация. От гледна точка на монтаж, обаче предполагам, че диодите са доста по-лесни за монтаж от непрофесионалист, отколкото неона.
  • 1
  • 2

Тема "Pomognete mi za skritoto osvetlenie" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: