• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Всички въпроси за вилата.
kiroetuk - специалист
Колега а ти направо изля бетона или наслага и арматура ???? :?
kapanec - специалист
ДА арматура си е задължителна и найлон има под арматурата.Гредите са Акациеви както бях споменал в предишният ми пост и са обработени и забити в земята 60см после бетона .Трудно ми е да изчисля след колко години ще изгният тия акациеви колове след като се инпрегнират в надземната част'' не е проблем да се сменят изгнилите греди и след това<планки и шпилки> а да ли ще се събори от вятъра(цунамито зависи каква степен ще е) едвали може да се знае със сигорност .Остава другия кардинален проблем покрива Question помагайте с идеий а не се присмивайте и заяждайте дебелашки
mesecinka - помощник
Аз да попитам каква е цената на тези греди (или евентуални метални) и спрямо костинброд кое е най-близкото място, от което мога да ги закупя?
kiroetuk - специалист
Ами във Варна аз съм си ги намерил на 10 лв за първо качество с размери 10 на 10 на 4 метра дължина и на цена от 8 лв за куфражни разликата между тях е че едните на места имат кора.
nicky_design - специалист
Колеги почти всичко изписано за гниенето на дървото е вярно,ама докато изгние акацията ще мине доста време пък и децата на човека нищо ли няма да правят след него,а? Колегата,ако се беше сетил да ги топне в разтопена смола всичко щеше да е наред.Давай смело напред и няма да се плашиш,тоя форум е затова , всеки да си казва мнението и съветите. Дерзайте и само напред!
kapanec - специалист
Ами да гредите от Акацията са засмолени и завити със стреч фолио и така са положени
kapanec - специалист
kiroetuk: До къде стигна с подравняването на терена имали напредък :?
kiroetuk - специалист
kapanec написа:
kiroetuk: До къде стигна с подравняването на терена имали напредък :?
Ами имам малък напредък и ако времето е ок утре ще лея фондамента
а ето снимки до сега

Прикачен файл

kitka 2.JPG
kitka 2.JPG (126.18 KиБ) Видяна 7415 пъти

Прикачен файл

kitka 1.jpeg
kitka 1.jpeg (119.1 KиБ) Видяна 7415 пъти

Прикачен файл

kitka 3.JPG
kitka 3.JPG (150.13 KиБ) Видяна 7415 пъти

Прикачен файл

kitka 4.JPG
kitka 4.JPG (152.31 KиБ) Видяна 7415 пъти
kapanec - специалист
найлон и арматура ще има ли
kiroetuk - специалист
Арматура естествено (4мм казаха ми че едостатъчно) но от наилон няма смисъл добре съм намокрил камъните и тухлите а и фондамента вече е излят ама много материал отиде :-k 19 торби цимент от по 25 кг 2 тона чакъл и 1,5 тона пясък :?
а снимки на готовата плоча ще кача утре
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Моля помагайте - Въпрос за беседка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: