subzero - специалист
някои може ли да ми препоръча някаква ножица за рязане на профилите защото си купувам вече втора на вид супер, но освен уд другите се режат по трудно и трябва по голям натискт :( има ли някакви специалезирани за профилите ?
housedoktor - майстор
Wiss на първо място ,Makita,Stanley-това са хубавите ножици .Когато са много еднакви профили-режа цялата връзкас с отрезна машина за метал -нужни са няколко секунди.
KnauFer - специалист
има хубави ножици по 4-5лв. аз с такива режа и карам с тях доста време
,трябва да отбележа че работя с ефтини профили а те не са така здрави като примерно кнауфските ..а иначе хубавите ножици са по 20лв и нагоре ..
dito - специалист
Аз ги късам с ръце :barb: Но повече от два профила наведнъж не мога.
subzero - специалист
аз wiss i makita неможах да намеря в нета да си поръчам намерих само stanley правата е 45 с доставката! някои ако знае макита или някъде в др сайт по евтина нека даде линк :)
KnauFer - специалист
dito написа:
Аз ги късам с ръце :barb: Но повече от два профила наведнъж не мога.
когато треа да разцепя ЦДто го режа с макетното ножче - не се шегувам :)
Йорданов2 - специалист
subzero написа:
аз wiss i makita неможах да намеря в нета да си поръчам намерих само stanley правата е 45 с доставката! някои ако знае макита или някъде в др сайт по евтина нека даде линк :)
По магазините се продават Стенли, вярно, че са китайско производство, но пак са си хром-молибден. Правата дълга е около 24-25 лева, другите са по-евтини.
dito - специалист
Ти вярно ме затапи с това макетното ножче :-D Не ми изглежда да се шегуваш, и все пак, не мога да си го представя.
Да си призная сериозно - вкъщи ги рязах с флексчето. По изключение за няколко квадрата става, не е много по-бавно.
subzero - специалист
най вероятно е така, но за съжаление при нас неможах да намеря свястна а само от боклуците по 5-10 лв с които ми изтръпнаха ръцете докато срежа няколко цд-та :( заради това реших да си купя нещо поне което ще ми върши работа и ще си режа с кеф :)
pavkatay - майстор
Йорданов2 написа:
По магазините се продават Стенли, вярно, че са китайско производство, но пак са си хром-молибден. Правата дълга е около 24-25 лева, другите са по-евтини.
аз имам китайска ножица за ламарина отпреди повече от 20 години. и до сега без заточване реже без проблем тънка хартия и целофан от цигари. ако се сетя ще я снимам. както и много китайски инструменти от същия период. няма счупено и повредено като сегашните(ползвани са здраво, включително няколко отвертки с жълти прозрачни дръжки ,които ползвам и за секачи повече от 15 години :) ). зависи от заложеното качество при изработката

Тема "рязане на профили" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: