marto - специалист
housedoktor написа:
Wiss на първо място ,Makita,Stanley-това са хубавите ножици .Когато са много еднакви профили-режа цялата връзкас с отрезна машина за метал -нужни са няколко секунди.
Можещ ли да дадеш линк за ВИСС и МАКИТА че даже не съм и чувал че правят ножици(за макита) пък толкова години в бранша.. :?
KnauFer - специалист
marto написа:
housedoktor написа:
Wiss на първо място ,Makita,Stanley-това са хубавите ножици .Когато са много еднакви профили-режа цялата връзкас с отрезна машина за метал -нужни са няколко секунди.
Можещ ли да дадеш линк за ВИСС и МАКИТА че даже не съм и чувал че правят ножици(за макита) пък толкова години в бранша.. :?
:-D Правилно!Макита е марка за машини (винтонавивки,перфоратори и др. ) между другото съм наи доволен от тая марка .. имам 2 винтонавивки :) едната е новата - тая с 6000 оборота :) пък старата ми е ,така известният 6821 (доста хора го ползват още О.о ) ма да не ви занимавам с глупости ... П.С. що старият модел е по скъп от новият - немога да си обясня ..

Относно рязането на ЦДпрофил ,по-добрият вариянт е с шлаиф-да :) Щото рязането с нож иска доста повторения(за 1-2мин. съм готов) .
pesho - специалист
Да припомня само,че ...pesho има всичко,за което се сещате,дори и това,за което не се сещате... :)

Прикачен файл

119-432_01_s500_p1.jpg
WISS made in USA
119-432_01_s500_p1.jpg (23.01 KиБ) Видяна 6303 пъти
ivanovrg - специалист
и аз ползвам wiss от години
по ми харесват от stanley
valmet - специалист
subzero написа:
най вероятно е така, но за съжаление при нас неможах да намеря свястна а само от боклуците по 5-10 лв с които ми изтръпнаха ръцете докато срежа няколко цд-та :( заради това реших да си купя нещо поне което ще ми върши работа и ще си режа с кеф :)
Колега,аз използвам на Стенли и съм доволен(може би защото не съм използвал на Макита :? )
Защо не си поръчаш от магазините в Троян да ти доставят нещо по-подходящо или някой познат да ти купи и изпрати.Ножицата на Стенли я купих преди време за 27лв,а къде са 45,мисля че по-евтино ще ти легнат вариантите които ти дадох.
Ето я и моята,произведена в Белгия:
Изображение
subzero - специалист
ами в нета я намерих за 30 и доставката ми е 10 и ми излиза на 40 а само за 1 ножица никои магазин няма да се навие :( но нищо ще прежаля 40 лв и дано да си заслужава поне :)
alexb - специалист
Дай снимка на ножиците които ползваш в момента. Преди време ползвах китаиска ножица с 10см човка но ми я откраднаха.

Купих си Стенли 10см човка и да ти кажа има разлика но не е много голяма. По-лесно нарязвам профилите за форми.
Ако я ползваш постоянно е добре да я имаш но ако ще правиш 2-3 тавана не си заслужава. На мен ми излезе към 60лв 27 ножицата и 30-тина за гориво, купих я от софия магазин "марка 2000" или нещо подобно.

Прикачен файл

dec3e545559c03a069cfe76142f5605fbbd91f8a.jpg
dec3e545559c03a069cfe76142f5605fbbd91f8a.jpg (44.19 KиБ) Видяна 6052 пъти
subzero - специалист
аз режа с тази и нямам проблем но трябва по голям натиск и ти отмаляват ръцете докато нарежа 1-2 уд за форма и заради това май ще си взема stanley

Прикачен файл

nojica.jpg
nojica.jpg (31.48 KиБ) Видяна 5999 пъти
pesho - специалист
Леле майкуу.. :gott: .и тея ни взеха в EU= :?
alexb - специалист
Предишната ножица беше като тази! Струваше 10лв. и ги има почти навсякъде!

Прикачен файл

333.jpg
333.jpg (3.92 KиБ) Видяна 5957 пъти

Тема "рязане на профили" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: