• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
panalov - специалист
Честито! Да си го гледаш с кеф.
BAlexandrov - специалист
Мерси! Много пари е, но се убеждавам че има смисъл от LED и по-голямата яркост и контраст, тъй като е до прозореца...
Абе много съм доволен за сега :-D
Сега си търся по-голяма и бърза флашка, че на моята много бавно се копират филмите. Иначе ги плейва без проблем. Цифровата кабелна обаче си е необходимост за добър телевизор :idea:
panalov - специалист
Как прикачваш субтитрите към филма.
BAlexandrov - специалист
Като на компютъра си вървят - в отделен текстов файл, работи си с кирилица. Като формати пробвах mkv, mov, divx...
ПП. Може да се пуснат филмите и на някой модели които нямат.
Тук има много инфо за LG
http://www.avguide.bg/forum/index.php?topic=27.0
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41474.0.html
blv - специалист
BAlexandrov написа:
Отиде моята :-D На безлихвен кредит има промоция в Карфур 10х150 лв :|
LCD-LED LG 32LE5300 :cool:
Колега до кога е промоцията и за Карфур София важи ли? И аз съм се огледал в това ЛГ.
BAlexandrov - специалист
За Карфур София става въпрос, възможно е в другия да има, но не знам. Там вътре има няколко рафта на ККЕлектроникс - Техномаркет.
Промоцията е за кредит от Кредиго конкретно, само за телевизори, а за срока... май до 10ти, но не съм сигурен.
Там е последна бройка, но ги накарах да ми докарат друг - за няколко часа става.
За Led в момента имат промоция 5 г. гаранция. На същата цена има обикновен LCD 42LD550

Добра идея може би е да си вземеш една флашка с някакъв HD трейлър и ръчкаш в телевизора и гледаш.
blv - специалист
5 Години е гаранцията от LG за LED телевизори. А в Техномаркета там или в Карфур, защото мола маисля е Хермес парк, а под Карфур разбирам магазина които е долу при паркинга? Кажи че утре мисля да ходя да го взимам.
BAlexandrov - специалист
Именно на -2 ниво вътре имат щандове Техномаркет ама към Карфур.
blv - специалист
Мерси много за инфото. Ходих като го откриха (е и преди това де ама все по работа), но не видях нищо интересно от техниката тогава. Още веднъж мерси и да гледаме световното на хубав телевизор, ако и некой обади за един хладилник ELECTROLUX ENB 38637X и го напълни с бира, цена нема да имате. :o
BAlexandrov - специалист
Аз Liebher взех - съвсем си струва за парите.
  • 1
  • 2

Тема "Евтин LCD" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: