• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
mitko414 - специалист
С времето слънцето поврежда лентата около изолацията на тръбите на климатика. Миналата пролет използвах сивото тиксо (хоби лента), но то издържа едно лято.
Някакви идеи с какво да обвия тръбите? Имайте предвид, че не мога да увивам по цялата дължина на тръбите, подари близостта до стената.

Благодаря.
root666 - специалист
Използвай кабелен канал с подходящ размер.
mitko414 - специалист
За кабелен канал ми е минавало през ума, ама за частта от стената до външното тяло какво да използвам?
vaioo - специалист
Има един вид бандажна лента която е широка и по еластична. По лични наблюдения изкарва минимум 2-3 години зависи как е намотана.
Ако си и от София пиши да ти кажа от къде да си вземеш(12 лв е ролката и стига за 20-30м)ако ти трябва малко мога и да ти подаря.
vaioo - специалист
Звънни ми-0898352367,като имаш път към Дружба и ще ти дам.

P.S.
И да не забравиш бирата :-D
vanko68 - специалист
Идеалното решение е това
http://vanko68.snimka.bg/other/e-tva-e- ... 2.15827985
И най-скъпото де...
Валйо,и повече изкарва от 3 г ПВЦ лентата. Аз я полвам от доста повече и не мърда изобщо....В смисъл,че не старее.
vaioo - специалист
Даааа, това твоето е много добро и на вид и като здравина,за втори път го виждам но явно цената му е висока и не намира по масово приложение,но виж на дайкина добре му седи :-D
mitko414 - специалист
Vanko68,
амммм освен да кажа "Ей, тва е монтаж!", нямам какво друго да добавя, ама за мен вече този начин е неприложим.

Vaioo,
Искрено ти благодаря за предложението, но не съм от София.

Ако може да ми препоръчате марка бандажна лента, ще е от полза.
vaioo - специалист
Няма проблем,може и още да се огънат и на 180 градуса,стига да имаш хубава тръба и нужните умения.
Нали ти казаха с кабелен канал пускаш го да си виси от стената до тялото той ще ти пази кабелите. Ако искаш за по-сигурно пак си ги увии и с обикновена бандажна лента и си готов.
  • 1
  • 2

Тема "Заместител на бандажната лента?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: