Аз съм абсолютно начинаещ  прочетох  доста  тук  и мисля че  доста  принципи  посхванах ... та  директно на въпроса  ...  дайде  идея  как да скрия  тоя вентилатор в банята в  смисъл с каква  точно  форма 
Прилагам снимки (първото ниво ще скрие трабите и въздуховода)
Разбира се си мисля и за нещо като ревизия все пак този вентилатор трябжа да може да се обслужва ако недай си боже се наложи!?
само като стимул за всеки начинаещ направи си сам )  всичко съм си правил сам в банята без канализацията и скрижането на структурата с гипсокартон) може да  видите останалите снимки на банята  в раздела за банята или да добавя  тук още.
)  всичко съм си правил сам в банята без канализацията и скрижането на структурата с гипсокартон) може да  видите останалите снимки на банята  в раздела за банята или да добавя  тук още.

Прилагам снимки (първото ниво ще скрие трабите и въздуховода)
Разбира се си мисля и за нещо като ревизия все пак този вентилатор трябжа да може да се обслужва ако недай си боже се наложи!?
само като стимул за всеки начинаещ направи си сам
 )  всичко съм си правил сам в банята без канализацията и скрижането на структурата с гипсокартон) може да  видите останалите снимки на банята  в раздела за банята или да добавя  тук още.
)  всичко съм си правил сам в банята без канализацията и скрижането на структурата с гипсокартон) може да  видите останалите снимки на банята  в раздела за банята или да добавя  тук още.Прикачен файл
въздухожода и част от трабите топло и студена вода
vyzduhovod.jpg (46.32 KиБ) Видяна 2930 пъти
Прикачен файл
самото чудо винтилатор ;-)
ventilator-turbina.jpg (41.98 KиБ) Видяна 2930 пъти
Прикачен файл
нишата под винтилатора
izgled_toaletna.jpg (66.82 KиБ) Видяна 2930 пъти